Uutiset

Yleinen

Uudet EASY!Press-pesuvarusteet Kärcher-ammattipesureihin

Kärcherin uudet Easy!Force-pesukahvat tuovat kirjaimellisesti kouriintuntuvan parannuksen ammattilaissarjan painepesureiden käyttömukavuuteen. Toimintaperiaate on yksinkertainen: Pesukahvan kämmenpuolelle sijoitettu liipaisin painautuu itsestään rekyylin voimasta kämmenpohjaa vasten, jolloin liipaisimen painamiseen ei tarvitse käyttää puristusvoimaa. Varmistin vapautetaan kevyesti etusormen painalluksella, ja turvalukko estää tahattoman käytön. Keskeisenä etuna on pesurin käytön keveys ja sormiin kohdistuvan fyysisen rasituksen väheneminen. Pitkät työskentelyjaksot sujuvat mukavammin ja rasitusperäisiä vaivoja välttäen. 

Pitkän käyttöiän ja toimintavarmuuden vuoksi pesukahvan venttiili on vaihdettu keraamiseen versioon. Myös suihkuputken ja korkeapaineletkun liittimet on suunniteltu uudelleen. Nelinkertainen trapetsikierre liittimissä tekee varusteiden kiinnittämisestä vaivatonta: Yksi täysi 360° kierros riittää takaamaan varman liitoksen. Adapterin avulla uudet pesuvarusteet toimivat aikaisempien painepesurimallien kanssa, ja vastaavasti vanhat varusteet saadaan liitettyä uusiin pesureihin. 

Uudet Easy!Force pesukahvat soveltuvat käytettäväksi kaikissa Kärcherin Professional-sarjan kylmä- ja kuuma-vesipesureissa aina 300 barin maksimipaineeseen saakka. Kaikki uudet Professional-sarjan painepesurit toimitetaan uudenmallisilla EASY!Force-pesukahvoilla. Päivitettyjä pesuvarusteita on saatavilla Kärcher-ammattituotteiden jälleenmyyjiltä kautta maan.

www.karcher.fi

Lue seuraavaksi