Uutiset

Yleinen

Sulky X40+ ja X50+ levitinmallisto – tarkempi ja mukavampi

SULKY on kehittänyt uudet X40+ ja X50+ -malliston nostolaitelevittimet. Tämän malliston koneissa on nyt kaksi uutta varustelua, jotka tekevät levittimien käytöstä entistä helpompaa ja parantavat niiden suorituskykyä:
–    Uusi rullattava suojapeite on saatavana lisävarusteena kaikkiin malleihin. Suojapeitteen toimintaa voidaan ohjata hydraulisesti traktorin ohjaamosta. Tämä toiminto helpottaa koneen kuormauksessa peitteen käyttöä etenkin silloin, jos kuormauksessa ei ole mukana avustavaa henkilöä.
–    Keskitetty, hydraulisesti ohjattava reunalevityksen ohjain on myös saatavana lisävarusteena. Tällä laitteella voidaan laadukkaasti levittää pellon reunoilla, sillä reunan puolella virtauksen suljin voidaan sulkea. Laite on erittäin käyttökelpoinen nurmella tai viljalla ja se on hyvä lisäratkaisun reunalevityksen ongelmiin. X40+ ja X50+ mallistossa on nyt ISOBUS-malleissa varusteena TRIBORD 3D -reunalevitysjärjestelmä vakiona oikealla puolella ja lisävarusteena vasemmalla puolella. TRIBORD 3D -järjestelmää voidaan käyttää ajouralta ja levitys voidaan koska tahansa kytkeä pois päältä, jolloin saadaan sadon optimointiin sopiva ympäristöystävällinen levitys poistumatta traktorin ohjaamosta.

Koko X40+/X50+ mallisto on saatavana ISOBUS-malleihin, erityisesti uuden SULKY QUARTZ 800 -terminaalin kanssa. Joka tapauksessa SULKY-levittimiä voidaan käyttää muiden jo maatilalla käytössä olevien ISOBUS-terminaalien kanssa. Uudentyyppiset ISOBUS-yhteensopivat ja markkinoilla olevat yleisterminaalit ovat käytettävissä levityslohkojen ja määrän säädön toiminnoissa: Intelliview IV (NH), AFS (CASE), CFX (TRIMBLE) jne.

Mallisto:
X40+: 1900 l – 3000 l, 44 m asti
X50+: 2400 l – 4000 l, 50 m asti

www.turunkonekeskus.fi

Lue seuraavaksi