Uutiset

Yleinen

Saris Magnum -koneenkuljetusvaunusarja laajenee

Hollantilainen Saris Aanhangers BV julkisti keväällä 2014 uuden koneenkuljetusvaunun Saris Magnum Explorerin. Magnum on otettu hyvin vastaan Suomen markkinoilla. Vaunu on erittäin matala, kuormatilan korkeus maasta on vain 35 cm. Rampit ovat helpot käsitellä ja kestävät metallitelaisetkin koneet. Tämän helpompaa ja turvallisempaa koneella vaunuun ajo ei voi olla.

Saris Magnum on kauttaaltaan paksua, kestävää ja kastamalla kuumasinkittyä terästä. Lisävarusteena on saatavissa mm. pohjan alumiiniturkkilevypinnoitus, alumiininen liinalaatikko, 2000 lbs automaattijarrullinen vaijerivinssi  yms. Saris Magnum Explorer on sisämitoiltaan 170 x 306 cm ja kokonaispainot 3000 kg ja 3500 Kg.

Uutuus Saris Magnum Maxx on samanlainen kuin Explorer mutta kookkaampi ja mitoiltaan 184 cm x 406 cm. Koneen painopiste saadaan Maxx-mallissa paremmin sovitettua akselien päälle. Toinen Magnum-uutuus on Saris Magnum Sport sisämitoiltaan 150 cm x 270 cm kokonaispainoillat 1500 kg tai 1800 kg. Magnum Sport soveltuu erinomaisesti Avant-tyyppisten pienkuormaajien kuljetukseen. Magnum Sport on yhtä tukevasti rakennettu kuin isoveljensä mutta niiden hinnat tulevat olemaan edullisia.

Lue seuraavaksi