Uutiset

Yleinen

Muutoksia Agritek Oy:n myyntiverkostossa

MKH-Keskuksen Risto Virtanen, Vakkolan osan Timo ja Sanna Tuutti sekä CN Huoltokeskuksen Tero Torkko ja Timo Luumi.

Agritek Oy:n jälleenmyyjäkenttä uudistuu 1.5.2014 alkaen Kouvolassa ja Lahdessa.

Kaakkois-Suomen konemyynti SGN Agricenterille

Agritek Oy:n ja Agri-Haka Oy:n yhteistyön päättyessä Agritek Oy:n maahantuomien traktoreiden ja maatalouskoneiden jälleenmyynti Kaakkois-Suomessa keskitetään SGN Agricenterille. Kouvolassa, Korjalankatu 21:ssä toimiva SGN Agricenter on Agritek Oy:n tytäryhtiö, ja se myy jatkossa kaikkia Case IH-, New Holland-, Kverneland- ja Joskin-maatalouskoneita sekä niiden varaosia.

Konemyyjiksi SGN Agricenterin Kouvolan toimipisteeseen on nimitetty Kim Tyskas, Janne Laaksonen ja Mikko Perintö. Varaosamyynnistä vastaa Otto Valjakka. Huoltopalvelut ovat myös jatkossa alueen osaavien sopimushuoltajien käsissä.

Lahti-Porvoo-alueen konemyynnin voimavarat yhdistyvät

Lahden ja Porvoon alueella yhdistyvät kolme vahvaa maatalouskonekaupan toimijaa. CN Huoltokeskus OyMKH-Keskus Oy ja Vakkolan Osa Oy muodostavat yhden yrityksen nimeltä CN Keskus. CN Keskus myy jatkossa kaikkia Agritekin edustamia koneita Lahden ja Porvoon alueella sekä hoitaa niiden huolto- ja varaosapalvelut.

Lahdessa toiminta keskittyy kahteen pisteeseen. Nykyisissä MKH Keskuksen tiloissa Vieterikatu 4:ssä tulevat sijaitsemaan konemyynti ja varaosat. CN huoltokeskuksen toimitiloihin Miekkiöön puolestaan sijoitetaan kaikkien tuotteiden kattavat huolto- ja korjaamotoiminnot. Porvoon Askolassa sijaitsevassa Vakkolan toimipisteessä ovat jatkossa kaikkien CN Keskuksen koneiden myynti, varaosat ja huoltopalvelut saman katon alla.

– Päätimme yhdistää kolmen paikkakunnalla jo toimivan tunnetun yrityksen voimavarat asiakkaan eduksi, kertoo CN Keskuksen Risto Virtanen. Palvelukonseptiimme kuuluu se, että pystymme tarjoamaan yhden yrityksen toimesta laajan konevalikoiman sekä huipputason huolto- ja varaosapalvelut merkistä ja konetyypistä riippumatta, Virtanen jatkaa.

– Luotettavuus ja vankka asiakastuki koko tuotteen elinkaaren ajan ovat tärkeä osa Agritek Oy:n palvelukonseptia, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.  – CN Keskuksen tarjoamat huolto- ja varaosapalvelut edustavat juuri sitä mihin tulevaisuudessa pyrimme.

TP

Lue seuraavaksi