Uutiset

Yleinen

Lemken Turun Konekeskukselle

Turun Konekeskus Oy vahvistaa peltotyökonevalikoimaansa aloittamalla yhteistyön saksalaisen konevalmistaja Lemkenin kanssa. Lemken on yksi Euroopan arvostetuimmista työkonemerkeistä ja merkittävä peltotyökoneiden valmistaja. Lemkenin laaja tuotevalikoima käsittää muun muassa kyntöaurat, kultivaattorit, lautasmuokkaimet, kylvökoneet ja kasvinsuojeluruiskut. Yhteistyö sisältää maahantuonnin, myynnin sekä varaosa- ja huoltotoiminnot.

”Lemken tarjoaa erinomaiset tuotteet, jotka ovat hyvin arvostettuja koko Euroopassa. Koneiden vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti maatilojen koon kasvun vuoksi. Erityisesti tämä koskee kustannustehokkuutta, työn laatua ja tuottavuuden parantamista. Lemken vastaa näihin vaatimuksiin erinomaisesti. Lisäksi suurin osa tavarantoimittajistamme on perheyhtiöitä kuten Lemken, mikä on osoittautunut lujaksi yhteistyöpohjaksi”, kertoo Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtaja Jouni Oksanen.

”Lemken-sopimus tuo yrityksellemme mahdollisuuden lisätä palvelutarjontaamme etenkin viljatiloille. Pystymme jatkossa palvelemaan monipuolisesti suomalaisia maatalousyrityksiä tilakoosta riippumatta, sillä jatkamme myös puolalaisten Unia-tuotteiden maahantuontia ja myyntiä. Työkonevalmistajana Lemken on yksi Euroopan johtavista valmistajista ja tunnettu tuotteiden korkeasta laadusta. Saksalaisen maatalousjärjestön DLG:n vuosittaisessa laatubarometrissä Lemken tuotemerkin arvostus on työkonevalmistajista toiseksi korkein”, jatkaa Lemken yhteistyöstä vastaava projektipäällikkö Olli Rauhala.

Lue seuraavaksi