Uutiset

Yleinen

Keminmaalla uusi, vanha traktorikauppias Lappi Traktori Oy

Agritekin pohjoisin jälleenmyyjä vaihtuu. Haka Traktorin myyjinä toimineiden Jukka ja Raija Mansikkasalon perustama uusi yritys, Lappi Traktori Oy, aloittaa New Holland, Case IH ja Kverneland-tuotemerkkien valtuutettuna jälleenmyyjänä Keminmaalla ja Rovaniemellä. Uusi yhtiö jatkaa Haka Traktorin toimintaa näillä paikkakunnilla entisissä tiloissa, joissa konemyynnin lisäksi on kattavat varaosa ja huoltopalvelut.

Luonteva jatko

Uuden yrityksen perustaminen on luontevaa jatkoa Jukka ja Raija Mansikkasalon työlle, sillä he ovat vastanneet jo pitkään Haka Traktorin Keminmaan ja Rovaniemen myyntipisteiden toiminnasta. He ovat molemmat syntyisin Rovaniemen alueelta ja tuntevat alueen maatalouskaupan vuosien kokemuksen perusteella.

Pitkien etäisyyksien alueella yrittäjiltä vaaditaan joustavuutta ja järjestelykykyä. Myyntialue on pääsääntöisesti maidon- ja lihantuotantoaluetta ja kiireet keskittyvät niiltä osin kesäkuukausille. Toisaalta urakoitsijoiden tarpeet lumitöiden osalta, lisäävät talviajan asiakaskontakteja.

Keskeisillä paikoilla

Lappi Traktorin toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä ja Keminmaassa keskeisillä paikoilla. Liikkeiden avajaisia vietettiin kesäkuun alussa Keminmaalla 4.6 ja Rovaniemellä 5.6. Jälleenmyyntialue yrityksellä on laaja, lähes kolmannes Suomen pinta-alasta, joka asettaa kaupankäynnille omat vaatimuksensa. Vaihtokoneita yritys toimittaa koko Suomeen ja myös sen ulkopuolelle.

Konekauppaa

Lappi Traktori Oy on maatalouden konekauppaa harjoittava yritys. Yrityksen toisen perustajan Jukka Mansikkasalon mukaan, toimimme maahantuojan valtuuttamana Case IH- ja New Holland -traktoreiden jälleenmyyjänä toiminta-alueenamme Lapin lääni. Traktoreiden lisäksi myymme Kverneland-Taarup ja Agromatic työkoneita, Trima-etukuormaimia, Farmi-kuormalaitteita ja VEPE-perävaunuja.

Case IH- ja New Holland varaosapalvelu rakentuu yli 100 ympäri Suomea toimivan huoltoyrittäjän varaan. Valtuutettu jälleenmyyjä ja huoltopiste ovat aina asiakasta lähellä ja niiden koulutettu henkilökunta vastaa siitä, että palvelu toimii mahdollisimman moitteettomasti.

Huolto-osien sekä Ambra-merkkiöljyjen (New Holland) ja Akcela-merkkiöljyjen (Case IH) saatavuus on lähes aina mahdollista suoraan varaosamyymälästä. Mikäli varaosaa ei ole varastossa, varaosa tilataan keskusvarastosta Vantaan Koivuhaasta. Osat toimitetaan pikatilauksena kaikkialle Suomessa. Harvinaiset osat tulevat ulkomailta jopa parissa arkipäivässä, lupaa Mansikkasalo.

Lue seuraavaksi