Uutiset

Yleinen

Case IH- ja New Holland -myynti muuttuu

Case IH Quadtrac

Keski-Suomen alueen maatalouskonemyynti uudistuu keväällä, kun Viitasaarella New Holland -traktoreita edustava Viita-Kone Oy aloittaa myös Case IH -traktorien ja työkoneiden myynnin ja avaa uuden liikkeen Jyväskylään. Samalla varaosamyynti Jyväskylässä siirtyy Valttori Oy:lle, joka toimii myös valtuutettuna huoltoliikkeenä.

Viita-Kone Oy laajentaa toimintaansa 1.3.2015 avaamalla konemyyntipisteen Jyväskylään Valttori Oy:n tiloihin, osoitteeseen Pääskyntie 4. Viita-Koneen Jyväskylän ja Viitasaaren toimipisteissä myydään jatkossa Case IH ja New Holland -traktoreita, -puimureita ja -paalaimia. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. Kvernelandin työkoneet sekä Joskinin kuivalanta- ja lietevaunut.

Valttori Oy aloittaa Case IH ja New Holland -varaosamyynnin ja huollon

Jyväskylän alueella yllä mainittujen merkkien varaosamyynnistä ja huollosta vastaa jatkossa Valttori Oy. Huoltopalveluja Keski-Suomessa tarjoavat Valttorin lisäksi edelleen myös muut Agritek Oy:n nykyiset huoltopisteet.

Järjestelyllä pyritään keskittämään ja selkeyttämään Agritek Oy:n Keski-Suomen alueen traktori- ja työkonemyyntiä.

”Toimintojen keskittämisellä reagoimme alan rakennemuutokseen”, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. ”Keskittämällä voimavarojamme pystymme parantamaan palveluamme loppuasiakkaalle, ja samalla selkeytämme verkostomme rakennetta Keski-Suomessa”, Niemi jatkaa.

Viitakone Oy:n Ossi Leskinen ja Vesa Kemppainen ovat tilanteeseen tyytyväisiä. ”Myyntialueemme laajentuminen ja uudet edustukset tuovat Viita-Koneelle ratkaisevasti paremmat mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa Keski-Suomessa. Yrityksemme 20 vuoden kokemus maatalouskonekaupassa antaa tähän hyvän pohjan.”

Muita muutoksia Agritek Oy:n jälleenmyyjäverkostossa Keski-Suomessa

Hankasalmen Niemisjärvellä toimiva Konemyynti K. Kauppinen Oy jatkaa Agritek Oy:n varaosa- ja työkonekauppiaana sekä Viita-Kone Oy:n yhteistyökumppanina traktorimyynnissä.

Jyväs-Maatalous lopettaa Case IH -varaosamyynnin Jyväskylän alueella 1.3.2015.

Lue seuraavaksi