Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho investoi uuteen asiakaspalvelukeskukseen Oulussa

Veho Oulu

Veho Oy Ab ja Terwarahasto 1 Ky ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen uuden asiakaspalvelukeskuksen rakennushankkeesta. Rakennustyöt Oulussa käynnistyvät syksyllä 2020, ja toimitalo valmistuu loppuvuodesta 2021.

Veho on panostanut viime vuosina voimakkaasti asiakaspalveluun sekä myynti- ja huoltoverkostonsa kehittämiseen. Oulun uuden asiakaspalvelukeskuksen myötä se palvelee jatkossa entistä laajemmin ja monipuolisemmin hyötyajoneuvoasiakkaitaan ympäri Suomea. Oulussa myydään Vehon maahantuomia Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Valtuutettu monimerkkikorjaamo tarjoaa varaosa- ja huoltopalveluita Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoille sekä Sisu-kuorma-autoasiakkaille. Uusissa moderneissa tiloissa on muun muassa 38 metriä pitkä dynamometrihalli, joka mahdollistaa uusien HCT-yhdistelmien tarkastukset.

”Laadukas ja luotettava asiakaspalvelu on koko toimintamme kivijalka. Panostamalla uusiin toimitiloihin, nykyaikaisiin ja turvallisiin työvälineisiin sekä henkilöstömme ammattitaitoon vahvistamme strategiamme mukaisesti koko maan kattavaa hyötyajoneuvoverkostoamme”, kertoo Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoiminnan johtaja Rami Keinänen.

Oulun Oritkariin rakennettava noin 3 000 neliömetrin kokoinen toimitalo sijoittuu merenrantaan, sataman läheisyyteen. Tontin pinta-ala on 2,8 hehtaaria, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

”Haasteellisesta taloustilanteesta huolimatta haluamme katsoa eteenpäin ja suunnitella askelia tulevaisuuteen. Uusi rakennushanke on tärkeä päätös, jolla Mercedes-Benz-kuorma-autojen positiivinen kehitys Oulussa saadaan turvattua myös tulevaisuudessa. Esimerkiksi uusi Actros on erittäin turvallinen kuorma-auto liikenteessä, ja haluamme, että se myös huolletaan turvallisissa ja nykyaikaisissa tiloissa”, Keinänen toteaa.

Terwarahasto 1 Ky:n toimitusjohtaja Raimo Pahkala kertoo, että Vehon toimitilojen suunnittelussa on lähdetty käyttäjän tarpeista ja edetty kumppanuutta korostaen ja asiakasta kuunnellen. Tilat on suunniteltu siten, että ne tukevat Vehon liiketoimintaa ja mahdollistavat ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Vehon rakennushanke on Terwarahasto 1 Ky:n kolmas ja tähän mennessä suurin toimitilahanke. Terwarahasto 1 Ky toimii kohteen rakennuttajana ja investoijana, ja rakennuttajakonsulttina toimii Terwa Kiinteistökehitys Oy.

”Vehon toimitilat sopivat erinomaisesti Terwarahasto 1 Ky:n sijoituskohteeksi, sillä Vehon toimitilatarve on vakaa ja pysyvä. Etsimme sijoitusstrategiamme mukaisesti vuokralaisiksi toimijoita, joiden palveluita käytetään talouden notkahduksista huolimatta ja joiden palveluiden käyttöön eivät asiakkaiden nopeat ostokäyttäytymisen muutokset vaikuta. Veho onkin loistava lisä Terwarahasto 1 Ky:n salkkuun”, Terwarahaston perustajaosakas Eero Koskelainen kiittelee yhteistyötä.

Lue myös: Uusi Veho hyötyajoneuvokeskus Vehkalaan

Lue seuraavaksi