Uutiset

Kuljetuskalusto

Uutta myyntivoimaa Veho Hyötyajoneuvojen Tampereen vaihtoautokeskukseen

Pirkanmaan alue on perinteisesti ollut Suomessa vahvaa käytettyjen hyötyajoneuvojen kaupan aluetta. Jatkossa Veho Hyötyajoneuvot tulee pitämään Pirkkalassa ympäri vuoden jatkuvasti vaihtuvan 50-70 kappaleen valikoiman käytettyjä, laadukkaita ja tarkastettuja hyötyajoneuvoja sekä perävaunuja.

Matti Lahti (31) on aloittanut raskaankaluston käytettyjen ajoneuvojen hyötyajoneuvomyyjänä Vehon Tampereen vaihtoautokeskuksessa Pirkkalassa huhtikuun alussa. Matilla on vahva tausta auto- ja kuljetusalalta. Isä on autoilija ja Matti on kuljettajahommien lisäksi toiminut ajojärjestelijänä Schenker Cargo Oy:ssä sekä kuljetuspäällikkönä Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy:ssä yhteensä noin seitsemän vuotta. Lisäksi hän on hankkinut myyntikokemusta 2,5 vuotta moottoripyörä- ja ATV-myyjänä R.M. Heino Oy:ssä. Matin tavoittaa numerosta 050- 520 9798 tai matti.lahti@veho.fi

Matti Lahden lisäksi Tampereen Vehon hyötyajoneuvokeskuksessa on aloittanut tänä keväänä uusien pakettiautojen hyötyajoneuvomyyjänä Pasi-Matti Jylhä. Uusien kuorma- autojen myynti hoidetaan Juha Kleimolan sekä Timo Kekäläisen toimesta.

Veho Hyötyajoneuvojen Va-liiketoiminnan myyntijohtaja Antti Langinkosken mukaan vuonna 2012 vaihtoautokeskuksien kautta myytiin noin 2400 kappaletta käytettyjä hyötyajoneuvoja ja liikevaihto ylitti 50 M€. Myyntimäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa vuodesta 2010 lähtien.

”Viime vuosien jatkuva reaalitalouden epävarmuus on kääntänyt joidenkin asiakkaiden ostopäätöksen vähän ajetun, tuoreen käytetyn auton kannalle. Veho Hyötyajoneuvoilta löytyy aina laaja valikoima vähän ajettuja hyötyajoneuvoja, jotka poistuvat CharterWay Rentin vuokrafleetistä. Nämä autot ovat optimaalisia valintoja silloin, kun auto tarvitaan nopeasti tai kun uusi auto jää hieman liian kalliiksi asiakkaan ostobudjettiin nähden” kertoo Langinkoski.

www.vehotrucks.fi

MN

Lue seuraavaksi