Uutiset

Kuljetuskalusto

Scanialle Green Truck 2017 -palkinto

Kaksi eurooppalaista ammattilehteä VerkehrsRundschau ja Trucker ovat myöntäneet Scanian uuden sukupolven R 450 Highline -kuorma-autolle arvostetun Green Truck 2017 -palkinnon.

Palkinnon perusteena on Scania R 450 -auton ylivertainen polttonestetalous VerkehrsRundschaun ja Truckerin järjestämissä vertailutesteissä. Luvut puhuvat puolestaan – keskikulutus oli 23,7 litraa/100 km.

”Kestävä kuljetustoiminta, syntyi se sitten vaihtoehtoisten polttoaineiden käytöstä tai dieselmoottorin taloudellisuudesta, on sekä Scanialle että Scanian asiakkaille avainkysymys”, Scania Deutschland Österreichin toimitusjohtaja Peter Hornig toteaa. ”Vähentämällä kulutusta vähennämme CO2-päästöjä ja samalla myös kustannuksia. Kestävyys ja kannattavuus kulkevat siis käsi kädessä.”

Kestävä kuljetustoiminta on kannattavaa

VerkehrsRundschaun ja Truckerin testeissä Scanian kilpakumppaneina oli kolme kilpailevaa puoliperävaunuyhdistelmää, joiden kokonaismassa oli enintään 40 tonnia. ”Testissä ruotsalainen valmistaja osoitti, miten arvokas se on kuljettajalleen”, lehdet kirjoittivat. ”Kannattavuudenkin suhteen Scania R 450 oli ylivertainen. Ei siis mikään ihme, että ruotsalainen vei voiton tänä vuonna.”

Scania esitteli uuden sukupolven automallistonsa syksyllä 2016, ja ne ovat sen jälkeen peitonneet kilpailijansa useissa eurooppalaisten medioiden järjestämissä vertailutesteissä.

www.scania.fi | www.facebook.com/Scania.fi  
 

Lue seuraavaksi