Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucks -jakeluautomallisto laajentuu

Renault Trucksin jakeluautomallisto on täydentynyt 11-litraisella D WIDE -mallilla. Erinomaisesti jakeluajoon ja ympäristönhuoltotehtäviin soveltuvan 18–26-tonnisen D WIDE -mallin saa sekä 8- että 11-litraisella moottorilla tehoskaalan ollessa 250–430 hevosvoimaa. Uudella mallilla Renault Trucks vastaa niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka haluavat autoonsa sekä tehokkaan moottorin että matalalattiaohjaamon. 11 litran DTI 11 Euro 6 -moottorivaihtoehdon ansiosta D WIDE -mallin uudet tehovaihtoehdot ovat 380 ja 430 hevosvoimaa. Tehovaihtoehtojen vääntöhuiput ovat 1800 ja 2050 Nm. 8-litraisen moottorin tehovaihtoehdot ovat 250, 280 ja 320 hevosvoimaa.

Moneen muuntuva

”11-litraisella moottorilla varustettu D WIDE on odotettu täydennys mallistoomme. Renault Trucks -uutuus on erinomainen tuote, sillä se muuntuu monenlaiseen ajoon. Päivällä voidaan ajaa jakeluajoa ja yöllä runkolinjaa perävaunun kanssa. 11-litrainen D WIDE sopii erittäin hyvin myös esimerkiksi lavan ja kappaletavaranosturin alustaksi”, kertoo tuotepäällikkö Mikko Aules.

Renault D WIDE DTI 11 -auto on saatavissa sekä vetoautona että tasakuorma-autona. Vetoautot ja erityiset autojen kuljetukseen tarkoitetut veto- ja tasakuorma-autot ovat aina vetotavaltaan 4×2, tavanomaisen tasakuorma-auton voi valita myös 6×2 -vetotavalla.

Uudella mallilla Renault Trucks vastaa niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka haluavat autoonsa sekä tehokkaan ja vääntävän moottorin että matalalattiaohjaamon tarjoamat mukavuusedut.

”D WIDE -mallin ohjaamoon on helppo nousta. Liukumattomia porrasaskelmia on vain kaksi, ja askelman korkeus on vain 34 cm. D WIDE sopiikin loistavasti ajotehtäviin, joissa ohjaamoon joudutaan kulkemaan päivän aikana toistuvasti. Uutuusmalli on hyviä vaihtoehto esimerkiksi ympäristönhuoltotehtäviin, säiliöautoksi ja autojenkuljetusautoksi”, summaa Aules.

Runsaat varustelumahdollisuudet

D WIDE -mallissa on vakiona automatisoitu Optidriver-vaihteisto. Auto voidaan varustaa Fuel Eco -paketilla, polttoaineenkulutusta pienentävällä vaihteisto-ohjelmalla, automaattisella tyhjäkäyntisammutuksella, Ecocruise-vakionopeudensäätimellä, irtikytkettävällä kompressorilla ja Power-tilan rajoitustoiminnolla. Lisävarusteena oleva Voith-hidastin lisää entisestään ajomukavuutta ja turvallisuutta.

Lue seuraavaksi