Uutiset

Kuljetuskalusto

Prolines Oy huoltaa ja korjaa Kauhajoella

Prolines tarjoaa raskaskaluston korjaus-, huolto- ja pesutoimenpiteitä kaikille ajoneuvomerkeille. Palvelutarjontaan lukeutuvat huoltosopimukset, katsastustarkastukset, akselistojen suuntaukset sekä varaosa- ja rengasmyynti sekä uutena palveluna ajoneuvojen optimointi. Tarjoamme kaikki tarvittavat huoltopalvelut rekoille yhdellä pysähdyksellä, kertoo Toni Lauhaluoma. Tulevaisuuden suunnitelmissa on tarjota myös katsastuspalveluita yhtiön toimitiloissa.

24h vuorokaudessa toimiva päivystys on ehdottomasti yrityksen vahvuus, kertoo Toni Lauhaluoma, Prolines Oy:n osakkaina ovat kolmannen polven yrittäjinä toimivat sisarukset Toni ja Jukka Lauhaluoma ja Pauliina Lohikoski sekä Johanna Kylmäluoma. Heidän lisäkseen Prolines työllistää viisi ammattitaitoista asentajaa.

Täysautomaattinen pesulinja

Prolinesilla on polettiperiaatteella toimiva täysautomaattinen pesulinja, joka on Suomessa ainutlaatuinen. Sen pesukorkeus on 4,5 metriä. Yrityksen hyvän sijainnin vuoksi ohi ajavaa liikennettä on paljon ja rekkapesuun voi tulla mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Yritys vuokraa myös vaihtolavoja ja kurottajan esimerkiksi rakennustyömaiden tarpeisiin. Lisäksi suoritamme kolarikorjauksia ja varustelutoimintaan lukeutuvat vaikka lisävalojen asennukset ja päällysrakenteiden laitot, mainitsee Toni Lauhaluoma.

Lue seuraavaksi