Uutiset

Kuljetuskalusto

Pohjola vei päävoiton

Bridgestonen Parhaatrenkaat.fi-nettisivustolla lanseerattiin alkukesästä kilpailu, jonka teemana oli ”Näytä mikä olet”. Kisaan osallistui yli 1000 kuljetusalan yritystä, jotka tavoittelivat pääpalkintona ollutta, pyhtääläisen Timo Teippi Oy:n persoonallista autoteippausta.

”Perinteisesti rengaskisojen palkintoina jaetaan putkikasseja tai pingismailoja, me sen sijaan halusimme erottua joukosta tarjoamalla voittajalle jotain henkilökohtaisempaa”, summasi Bridgestonen Tuomas Virén palkinnon luovutustilaisuudessa juhannuksen jälkeen.

Onnettaren suosiossa oli tällä kertaa kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Virpi Pohjola Pälkäneeltä. Onni oli muutoinkin myötä, sillä yritykseen oli juuri hankittu kaksi uutta rekanveturia, jotka pyysivät ylleen yritykselle tunnusomaista keltaista väriä.

Puhtaanvalkoinen Renault Magnum ajettiin Timo Teipin teippausstudiona toimivaan navettaan, missä yrityksen nokkamies Timo Peri päästi mielikuvituksen valloilleen.

”Halusin tuoda teippaukseen jotain keltaista, mutta samalla myös jotakin renkaisiin liittyvää”, kertoi Timo Peri teippauksen taustoista.

Magnumin ohjaamosta löytyy nyt seitsemää eri keltaisen sävyä. Oven ympyräkuvio taasen kuvastaa paitsi rengasta, myös Jaakko Pohjola Oy:n pitkäjänteistä toimintaa.

”Tämä on teippaus, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Toiset pitävät siitä, toiset taas eivät”, tietää Peri jo ennakkoon modernista ja hiukan jopa futuristisestakin teippauksesta.

”Mielestäni palkintoteippaus on erittäin onnistunut ja mikä tärkeintä, se on hyvin henkilökohtainen”, pohti Tuomas Virén.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi