Uutiset

Kuljetuskalusto

Niemi-Korpi Oy:n uusien tilojen avajaiset Mansen Mörinöillä

Niemi-Korpi Oy:n uudet toimitilat sijaitsevat hyvällä paikalla Pirkkalassa aivan läntisen ohikulkutien varrella. Myös sijainniltaan Tampereen alue on osoittautunut hyväksi paikaksi kuorma-autokaupan kannalta niiden kolmen vuoden aikana, jotka Niemi-Korpi on Pirkanmaalla toiminut. Pääasiassa Tampereen toimipisteestä tehdään autokauppaa noin 300 kilometrin säteellä, mutta kauemmaksikin autoja myydään.

Autoja, perävaunuja ja erilaisia lavoja liikkeen tontilla on noin sata kappaletta, joten valinnan varaa on. Autojen lisäksi Niemi-Korpi Oy:llä on uusien Montracon- ja Chieftain-perävaunujen edustus Suomessa.

Uusien tilojen myötä Niemi-Korpi on saanut käyttöönsä neljän autopaikan huoltokorjaamon ja erillisen kahden auton pesuhallin, jossa myytävät autot pestään päältä ja sisältä sekä huolletaan ja tarkastetaan. Myös varustelut pystytään tekemään nyt omissa tiloissa. Niemi-Korpi Oy työllistää myynnissä, toimistossa ja huoltopuolella yhteensä seitsemän henkeä. Kiinteistössä toimivat Konesilta Oy, T-Trailers Oy ja Trukkihuolto–Siirtokonehuolto Pentti Luoto Oy tukevat kaikki toistensa toimintaa.

Mansen Mörinöillä Niemi-Korvella on luvassa avajaisten kunniaksi Special-tarjouksia tietyistä autoista, joten kannattaa käydä katsomassa paikan päällä.

www.niemikorpioy.com

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi