Uutiset

Kuljetuskalusto

Navigon ja Navteq tiivistävät yhteistyötään

Sopimus koskee kaikkia Navigonin valmistamia gps-navigaattoreita, sekä laitteita, joihin Navigon on toimittanut navigointiohjelmiston, kuten kolmannen osapuolten valmistamat navigointilaitteet tai matkapuhelimet. Sopimus on jatkoa aiemmalle osapuolten väliselle sopimukselle, jonka puitteissa Navteq toimittaa karttadataa kaikkiin Navigonin maanavigointilaitteisiin.

Sopimus on kattavin, jonka Navigon on yritysten kuusivuotisen yhteistyön puitteissa solminut Navteqin kanssa ja jatkoa yritysten maailmanlaajuiselle menestykselle eri liiketoiminta-alueilla. Sopimuksen tarkoituksena on, että yritysten yhteistyö jatkuu sekä uusien laitteiden että tulevien uutuuksien osalta. Tuorein esimerkki yritysten yhteistyöstä on Navigonin FreshMaps –ohjelma, jonka puitteissa Navigon-asiakkaat saavat käyttöönsä tuoreet Navteq-kartat joka kolmas kuukausi.

”Olemme olleet menestyksekkäitä Navteqin kanssa, ja halusimme tätä sopimusta,” sanoo Jörn Watzke, Navigonin tuotevalikoimajohtaja. ”Valitsimme Navteqin perinpohjaisen analyysin jälkeen. Valintaan vaikuttivat Navteqin tiedon laatu, tarjooman lisäarvo, sekä kyky auttaa meitä kasvattamaan maailmanlaajuista PND- ja langatonta liiketoimintaamme.”

”Navigon on yksi maailman johtavista innovaattoreista korkealaatuisen navigoinnin saralla. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kolmivuotiseen sopimukseen. Ottaen huomioon Navigonin taidon esitellä uutta sisältöä ja ominaisuuksia, Navteq on erittäin hyvin positioitunut tarjotakseen siihen tukea,” kertoo puolestaan Jeff Mize, Navteqin maailmanlaajuisen myynnin johtaja. ”Esittelimme pelkästään vuonna 2007 kolmekymmentä uutta ominaisuutta, ja jatkamme asiakkaidemme tukemista tuomalla uusia ominaisuuksia markkinoille lähitulevaisuudessa.”

Lue seuraavaksi