Uutiset

Kuljetuskalusto

Mercedes-Benz-kuorma-autot Team Rynkebyn matkassa

Veho ja Mercedes-Benz on mukana tukemassa Team Rynkebyn varainhankintaa syöpää sairastaville lapsille ja nuorille. Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät Pariisiin ja keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Team Rynkebyn keräämät varat lahjoitetaan tukea tarvitseville lyhentämättömänä Sylva ry:n kautta. Pyöräilyjoukkueita Suomesta kohti Ranskan pääkaupunkia on lähdössä neljä: Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja Jyväskylästä.

Mercedes-Benz Actros 1845 Tampereen joukkueen huoltoautona

Team Rynkebyn Tampereen joukkueen huoltorekan vetoautona toimii Mercedes-Benz Actros 1845. ”Huoltorekassa kuljetetaan Tampereen pyöräilijöiden matkatavarat ja ruokatarvikkeet. Paluukyydissä tuodaan joukkueen polkupyörät”, kertoo autonkuljettajana huoltojoukoissa toimiva Jari Laurén. Team Rynkebyn Tampereen joukkueessa on mukana 28 pyöräilijää ja 10 huoltohenkilöä, yhteensä 38 hyväntekijää.

Tampereen joukkueen matka kohti Pariisia alkoi 7.7.2016 aamulla aikaisin huoltorekan pakkaamisella Vehon Pirkkalan toimipisteessä, jossa myös Veho Hyötyajoneuvojen Keski-Suomen aluejohtaja Rami Keinänen tervehti joukkuetta ja toivotti turvallista matkaa. Pirkkalasta pyöräilyjoukkue polki Tampereelle Laukontorille, josta alkoi 1400 kilometrin mittainen varsinainen hyväntekeväisyysmatka kohti Pariisia. Perille joukkueet saapuvat lauantaina 16.7.2016.     

Seuraa Tampereen joukkueen matkaa Facebookissa

Team Rynkebyn Tampereen joukkueen matkaa voit seurata Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/mercedesbenzsuomitrucks ja www.facebook.com/teamrynkebytampere.

Lue seuraavaksi