Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiab vahvisti huoltoverkostoa

Hiabilla tunnetaan huoltoverkoston tärkeys asiakkaille ja asiakastyytyväisyyttä seurataan. Palautteen myötä on Tampereen ja Hämeenlinnan seuduilla aloittanut tänä vuonna kolme uutta valtuutettua Hiab-huoltopistettä: Rautajärven Konehuolto Kangasalla sekä Trukkihuolto Nikander ja R-Yhtiöt Hämeenlinnassa.

Rautajärven Konehuolto ja Trukkihuolto Nikander edustavat kaikkia muita Hiabin merkkejä paitsi Zepro-takalaitanostimia: Hiab-, Jonsered- ja Loglift-nostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita sekä Moffett-ajoneuvotrukkeja. R-Yhtiöt edustaa Zeproa. Uudet toimipisteet tulevat täydentämään verkostoa eli kaikki aiemmat toimipisteet jatkavat tuttuun tapaan.

”Trukkihuolto Nikanderin hyvä sijainti vilkkaan 3-tien läheisyydessä Hämeenlinnassa on haluttu lisä palveluverkostoomme”, kertoo jälkimarkkinointipäällikkö Niko Nurminen Hiabilta. ”Hämeenlinnassa on myös paljon armeijan toimintaa ja heillä runsaasti meidän tuotteitamme, joten nyt pystymme palvelemaan heitäkin entistä paremmin. Lisäksi lähellä on Rengon saha, joka liikuttaa puutavaranostureita alueella.”

Tampereen seudulla oli ennenkin jo kaksi pitkäaikaista Hiab-huoltopistettä: VAK erikoisosaamisalueenaan takalaitanostimet ja Pajakulma erityisesti nosturi- ja vaihtolavaosaajana. ”Molemmissa käy Hiab-asiakkaita vilkkaasti. Asiakaspalautteen mukaan lisäkapasiteettia kuitenkin kaivattiin ja siihen vastasi hyvin Rautajärven Konehuollon palvelukonsepti. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja”, summaa Nurminen huoltoverkoston laajentamista.

Lue seuraavaksi