Uutiset

Kuljetuskalusto

CharterWay Rent vuokraa kuljetuskapasiteettia

Myyntijohtaja Antti Langinkoski on erittäin tyytyväinen CharterWay Rentin nykytilaan Suomessa. Vuokrakaluston määrä on tällä hetkellä n. 160 kpl. Vuosien 2017–2018 aikana vuokravolyymi on tarkoitus kaksinkertaistaa, joten kaluston määrä ja laajuus tulee entisestään lisääntymään. Tällä hetkellä rivistöömme kuuluu n. 80 erityyppistä kuorma-autoa, yli 70 pakettiautoa sekä 10 linja-autoa”, kertoo Langinkoski. Myös ajoneuvokaluston monipuolisuus sekä keski-ikä kertovat palvelun tasosta. ”Kaluston keski-ikä on vain kuusi kuukautta ja siten asiakkaillemme on aina tarjolla Mercedes-Benzin on uusimmat tekniset ratkaisut ja innovaatiot, erinomainen polttoainetalous ja ympäristöystävällisyys sekä kuljettajan mukavuus ja turvallisuus.” Ajoneuvovalikoimasta löytyy VIP-pikkubusseja, linja-autoja, pakettiautoja, konttiautoja ja erilaisia jalkalavakontteja, vetureita, maansiirtoautoja sekä FNA/FRC kylmäkuljetusautoja. ”Kesälle 2016 tulemme lanseeraamaan uusina tuotteina FNA kylmäpakettiautot, 12 tn nosturiautot, 5-akseliset kokosivun aukevat 2-taso rahtiperävaunut sekä 4-akseliset koneenkuljetusperävaunut”, lisää Langinkoski.

Laadukasta joustavuutta kautta maan

CharterWay Rentin monipuoliset palvelut ovat saatavissa Veho Hyötyajoneuvojen kattavan verkoston kautta maanlaajuisesti. ”Haluamme turvata asiakkaidemme liikkuvuuden ja takaamme, että palvelun taso on CharterWay Rentin lupauksen mukaan tasaisen korkea kaikilla paikkakunnilla”, lupaa Langinkoski. Tällä hetkellä CharterWay Rentin-sopimukset ovat hyvin asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja joustavia ja yhtenä esimerkkinä vuokratoiminnan laadusta on se että MB 24H Service liikkuvuuspalvelut kuuluvat vuokrahintaa kaikkialla Euroopassa. Kaikilla alan toimijoillahan näin ei välttämättä ole. ”Ymmärrämme, että nopeutuneessa maailmanmenossa tilanteet vaihtelevat hyvinkin nopeasti ja aikaa ylimääräisille seisokeille ei vain ole. Välillä ajoneuvon tarvetta voi olla vuorokaudeksi, mutta yhtä hyvin joku tarvitsee autoa seuraavan kahden kuukauden aikana joka toinen viikko tai sitten putkeen yli vuodeksi tietyillä erikoisvarusteilla varustettuna.

Neuvottelemme jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun, jolla asiakas pystyy ennakoimaan taloudelliset kulunsa tarkasti kauas eteenpäin sekä palvelemaan omat asiakkaansa laadukkaalla kalustolla”, tiivistää Langinkoski. ”Emme ole vuokratasolta markkinoiden halvin mutta kun katsoo tarjoamamme kokonaispaketin laadukkuuden, kaluston erittäin hyvän polttoainetalouden sekä 100% liikkuvuuden olemme varmasti kokonaistaloudellisin vaihtoehto erilaisiin kuljetustehtäviin.” Vuokrauksessa varsinaisiksi kuluiksi yrittäjälle jäävät vain polttoaine- sekä kuljettajan palkkakustannukset ja CharterWayn kautta hoituvat niin verot, vakuutukset, rengaskulumat, sijaisautotarpeet kuin huoltomaksut.

Vuokraamisen merkitys kasvamassa myös Suomessa

Antti Langinkoski näkee vuokrauksen osuuden kuljetusalalla kasvavan tulevaisuudessa yhä merkittävämmäksi. ”Keski-Euroopassa vuokraus on ollut jatkuvassa kasvussa ja sama suuntaus on nähtävissä myös meidän markkinoillamme. Myös talouden haastavasta tilanteesta johtuva yleinen epävarmuus puoltaa vuokrauksen kannattavuutta”, näkee Langinkoski. ”Kaikessa toiminnassa vaaditaan yhä enemmän tehokkuutta ja kannattavuustekijät on otettava tarkoin huomioon. Tässä suhteessa CharterWay Rent tarjoaa laadukkaan, riskittömän, joustavan ja taloudellisesti ennakoitavissa olevan vaihtoehdon, joka vapauttaa myös pääomaa sinne missä sitä eniten kaivataan”, tiivistää Langinkoski.

Kustannustehokas kalusto oikeaan tarpeeseen

Myyntipäällikkö Ari Mölsä kertoo Charter Way Rentin valikoiman olevan nyt huippuiskussa. ”Meillä on sopivaa kalustoa niin yksityisyrittäjille kuin suuryrityksille useaan eri käyttötarpeeseen. Suosiotaan ovat kasvattaneet varsinkin maansiirtoautot sekä jakeluautot sekä kylmäkuljetuskalusto”, kertoo Mölsä. Vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksensa avulla CharterWayn Rentin henkilökunta osaa kertoa mitä ajoneuvoja kannattaa eri tehtävissä käyttää. ”Ajotehtävissä käytetään usein mieluummin luokkaa liian isoa ajoneuvoa. Osoitettuamme millaisia säästöjä voidaan saavuttaa pienemmillä ja taloudellisimmilla ajoneuvoilla, on moni asiakas ollut jälkikäteen erittäin tyytyväinen suositukseemme”, jatkaa Mölsä. CharterWayn vahvuutena on myös palvelun nopeus, sillä Mölsä lupaa, että mikäli vapaata vuokrakalustoa vaan löytyy niin sopiva ajoneuvo saadaan asiakkaan käyttöön tunneissa tai viimeistään seuraavana työpäivänä.

www.charterway.fi
www.vehotrucks.fi

Lue seuraavaksi