Uutiset

Autot

VDL rakentaa Suomeen sopimuskorjaamojen verkoston

Bussivalmistaja VDL vahvistaa jälkimarkkinointiaan Suomessa rakentamalla maahan kattavan sopimuskorjaamojen verkoston. Vahvemman verkoston avulla voidaan huolehtia aiempaa paremmin alati kasvavasta VDL-kannasta.

”Uusi VDL-toimitalo valmistui Vantaan Koivuhakaan viime vuoden lopulla ja lisäksi avasimme korjaamopisteet Espooseen sekä Kuopioon. Nyt täydennämme verkostoa valtuutetuilla sopimuskorjaamoilla. Niiden ansiosta voimme tarjota myös muualle aiempaa kattavampaa osaamista sekä tarvittavan välineistön”, sanoo VDL Bus & Coach Finlandin maajohtaja Henrik Mikkola.

Ensimmäiset sopimukset valtuutettujen merkkikorjaamojen kanssa on jo ehditty solmia. Alkukesästä VDL-merkkikorjaamoina aloittivat Turun Autotyö Oy, oululainen Wihelän Konepaja Oy sekä kokkolalainen Linnus-Auto Oy.

”Turun Autotyön ja Wihelän Konepajan kanssa meillä on ollut yhteistyötä jo vuoden verran, kun alueiden autokantaa on huollettu ja korjattu näissä toimipisteissä. Linnus-Auto on oivallinen lisä verkostoomme, sillä yrityksellä on jo VDL:n moottoritoimittajien edustus”, jatkaa Mikkola, jonka mukaan verkoston laajentamiseksi tehdään jatkuvasti töitä. Maajohtajan mukaan kesän aikana tullaan solmimaan vielä useita uusia sopimuksia eri puolilla Suomea.

Suomi-Futura tulee pian

VDL oli viime vuonna raskaiden kaupunkibussien markkinajohtaja 130 bussin voimalla. Viime vuoden lopussa Suomessa oli käytössä noin 350 VDL-bussia, joista yli 280 Citea-kaupunkibusseja. Mikkolan mukaan myönteinen vauhti on edelleen päällä ja Citea-kanta jatkaa kasvuaan. Lisäksi suomalaisille bussiyrityksille on luvassa kiinnostava uutinen:

”Turistibussina tunnetusta VDL Futurasta on pian tulossa 13,5 metrin versio FMD-135, joka varusteiltaan ja ominaisuuksiltaan sopii erinomaisesti suomalaisiin tarpeisiin ja myös linjaliikenteeseen”, lupaa Mikkola.

Lue seuraavaksi