Uutiset

Autot

Vauhtia autokauppaan sähköisillä allekirjoituksilla

Kaupankäyntiin pätee totuus siitä, että yksinkertainen on kaunista. Mitä helpompaa palvelun tai tuotteen saaminen ja sen ehdoista sopiminen on, sitä todennäköisemmin syntyy kauppaa. Erityisesti verkkokaupassa on ollut haasteena löytää tasapainoinen ratkaisu luotettavan ja helpon kauppatavan kanssa. Yksitäisen verkkopalvelun asiakasmäärät ovat usein niin suuria, että tilanne voidaan saada haltuun vain automatisoimalla. Sähköinen allekirjoitus on saavuttanut nyt kehitysvaiheen, jossa se voi aidosti tarjota paremman vaihtoehdon perinteisille kauppatavoille sekä verkossa että kivijalkakaupoissa. Uusimmat sähköisen allekirjoittamisen menetelmät kykenevät myös käsittelemään todella suuren määrän tapahtumia lyhyessä ajassa.

Julkisuudessa puhutaan paljon kivijalkakauppojen tulevaisuudesta. Kivijalkakaupat voivat parantaa kilpailukykyään esimerkiksi käyttämällä tablet-laitteelle suunniteltua sopimusten allekirjoituspalvelua. Kun asiakas ilmoittaa halunsa ostaa, voi kauppias ottaa esille tablet-laitteen, jonka näytöllä on tuotetta tai palvelua koskeva sopimus luettavana. Jos asiakas hyväksyy sopimuksen, hän voi omaa käsialaansa käyttäen hyväksyä sopimuksen suoraan näytöltä ja saa samalla sopimuskopion omaan sähköpostiinsa. Myös kauppiaan laskutus saa tiedon samalla hetkellä ja palvelun toimittaminen asiakkaalle käynnistyy samalla napinpainalluksella ilman viivettä.

”Meillä on Signicatin kanssa pitkä Pohjoismainen yhteistyöhistoria. Signicatin tunnistus- ja allekirjoituspalvelut mahdollistavat meille helpon ja kustannustehokkaan tavan varmistaa asiakkaidemme henkilöllisyys verkossa sekä saada sähköiset allekirjoitukset tärkeisiin rahoitusasiakirjoihin eri tahoilta, reaaliaikaisesti, ilman välikäsiä. Palvelut on saumattomasti integroituina liiketoimintasovelluksiimme, mikä yhdenmukaistaa käyttäjäkokemuksen niin asiakaspalvelussamme kuin loppuasiakkaidemme sähköisessä asioinnissa”, toteaa johtaja Hannu Heliö Santanderilta.

Lue seuraavaksi