Uutiset

Autot

Uusi pyöräteline, jolla kiinnität pyörän kuin pyörän näppärästi auton katolle

Kesällä polkupyörää halutaan kuljettaa paikasta toiseen, kun pyörällä halutaan liikkua myös kesämökillä ja tehdä pyöräretkiä eri maisemissa. Ruotsalaisen Thulen tämän kesän uutuuksiin kuuluu kätevä, pystymallinen, katolle asennettava Thule UpRide 599 -teline, jonka avulla mikä tahansa polkupyörä on helppo kuljettaa.

Helppo asentaa auton katolle

Thule UpRide 599 -teline sopii suoraan 20 x 20 millimetrisiin T-uriin ja sovitinkappaleen avulla teline saadaan sopimaan myös 24 x 30 millimetrisiin uriin. UpRide lukittuu kattotelineisiin kahdella salvalla, joista toisessa on Thule One-Key -yhteensopiva lukko. Teline liukuu helposti katon puolelta toiselle, joten pyörään on aina helppo päästä käsiksi.

Ennen pyörän telineeseen nostamista, avaa etupyörän kiinnityskoukku ja nosta se oikeaan kohtaan koukun varressa olevaa tuumakokoasteikkoa hyödyntäen. Vankka koukku kiinnittyy tukevasti etupyörään ilman kontaktia pyörän runkoon. Kun koukku on oikeassa kohdassa, nosta pyörä telineeseen.

Pyörän kiinnittäminen on yksinkertaista

Kun pyörä on nostettu telineeseen, etupyörä asetetaan tiukasti paikalleen kiinnityskoukun ja sen takaa nousevan kiristyshaarukan väliin. Takapyörä kiinnitetään helposti ja nopeasti räikkätoimisella rengashihnalla.

Kun pyörän etu- ja takarengas ovat tukevasti kiinnitettyinä, asennus viimeistellään vetämällä pyörätelineen takapäädystä telineeseen integroitu lukkovaijeri, joka kierretään polkupyörän rungon ympärille. Koko telineen ja polkupyörän kiinnitysprosessi on erittäin nopea; aikaa kuluu vain noin yksi minuutti.

Thule UpRide 599 sopii lähes kaikille polkupyörille

Uutuustelineen innovatiivisen suunnittelun ja toimintaperiaatteen ansiosta teline soveltuu lähes kaikenlaisille polkupyörille. Telineen avulla pystytään kuljettamaan korkeintaan 20 kg painavia, runkorakenteeltaan, takajousitukseltaan ja pullotelineiltään erimallisia polkupyöriä.

UpRide-telineeseen voidaan kiinnittää polkupyöriä, joiden rengaskoko on 20-29” ja renkaan leveys maksimissaan 3”. Myös leveämpien renkaiden (5”) kiinnittäminen on mahdollista, kun telineeseen hankitaan erikseen myytävä Thule UpRide Fatbike -adapteri.

Lue seuraavaksi