Uutiset

Autot

Teippi-Z 20 vuotta – juhlan kunniaksi muutto uusiin tiloihin

Teippi-Z:n monipuolisista työtehtävistä noin 50 prosenttia kuuluvat autoalaan ja loput muihin visuaalisiin tehtäviin. Mies Teippi-Z:n takana on  Ari Vepsäläinen, joka kertoo yrityksen kautta kulkevan vuodessa 800-1000 ajoneuvoa.

Tavallisesti autoteippaus vie yhden auton osalta parista tunnista vuorokauteen ja kehittyneiden materiaalien sekä tehokkaiden tuotantomenetelmien ansiosta arvokkaat ajoneuvot ovat jälleen nopeasti tien päällä. Teippi-Z tarjoaa hyvin yksilöllistä palvelua ja tarvittaessa yritys hoitaa koko paletin suunnittelusta asennukseen ”hanskat käteen” -periaatteella ja asiakkaan niin halutessa teippaukset voidaan suorittaa myös hänen omissa tiloissaan.

Nopeasti kehittyvä ala

Teippi-Z:n toimiala, jossa työskennellään visuaalisten pintojen kanssa, on todella nopeasti muuttuva. Alan teknologia kehittyy nopeasti ja samalla muuttuvat työtekniikat ja käytännöt. Teippi-Z on aina kulkenut alan kärjen mukana ja Vepsäläinen kertookin esimerkiksi konekannan vaihtuvan täydellisesti viiden, kymmenen vuoden välein. ”Meillä koko konekanta on uusiutunut viimeisen kahden vuoden aikana ja näin pystymme tarjoamaan kehittyneintä ja nopeinta palvelua asiakkaillemme”, kertoo Vepsäläinen.

Hän kertoo seuraavansa alan muutoksia tarkasti maahantuojien, verkostojen sekä tietenkin ”viidakkorummun” kautta. ”Usein asiakas soittaa ja kertoo nähneensä mielenkiintoisen idean jossain maailmalla ja meidän tehtävämme on sitten selvittää miten se saadaan toteutettua meillä”, jatkaa Vepsäläinen.

Nopea reagointi onkin seikka, josta Teippi-Z on saanut kiitosta vuosien mittaan. Moni asiakas myös yllättyy tarjonnan ja valikoiman runsaudesta ja lopputulos on usein näyttävämpi kuin asiakas alun perin ajatteli. Esimerkiksi yliteippausmateriaalina käytettävät älykkäät tulostuskalvot ovat kehittyneet huomattavasti ja niiden kysyntä on lisääntynyt selvästi.

Ympäristöystävällistä tekniikkaa

Teippi-Z on myös aina panostanut ekologisuuteen ja todisteena tästä toimii Pohjoismaisen ympäristöpalkinnon saaneen lateksivärikoneen hankkiminen yritykseen. Koneen tekniikka perustuu suljettuun kiertoon ja koko tuotantoprosessi toimii luonnon ehdoilla. Yhä useammin myös asiakkaat edellyttävät luontoa säästävää toimintaa tilauksissaan. Myös materiaalivalinnat ovat ekologisesti hyvin tärkeitä ja niissäkin Teippi-Z pystyy tarjoamaan ympäristöystävällisiä ja samalla kestäviä vaihtoehtoja.

Autoteippausta tehokkailla menetelmillä

Tyypillisessä autoteippauksessa asiakas pyytää Teippi-Z:lta suunnitelmat miltä hänen ajoneuvonsa voisi näyttää. Kehittyneen teknologian ansiosta asiakas saa nähtäväkseen hyvin realistisen version lopputuloksesta ja mahdollisten muutosten jälkeen siirrytään tuotantoprosessin pariin. Prosessi on hyvin moniosainen ja laatua tarkkaillaan sen joka vaiheessa.

Lähes aina teippaukseen otetaan myös suojauslaminointi, joka antaa lisäkestävyyttä. Teippi-Z antaa tuotteilleen viiden vuoden takuun ja alalla, jossa autojen kiertoaika on yleensä kolmesta neljään vuoteen tämä riittää mainiosti. Esimerkiksi kolareiden jälkeiset teippaukset kuuluvat tietenkin myös Teippi-Z:n palveluihin.

Tummennuksilla ulkonäköä ja turvallisuutta

Ikkunoiden tummentamisella saavutetaan tyylikkään ulkonäön lisäksi jopa 70 prosentin auringon lämpösäteilyn esto. Teippi-Z:n käyttämät nykyaikaiset 3M-materiaalit voidaan asentaa kaikille pinnoille ja lisäksi ne säilyttävät muotonsa ja värinsä. Turvallisuutta tummennus lisää estämällä häikäisyä ja samalla myös haitallinen UV-säteily jää ulkopuolelle. Myös auton verhoilu säilyy haalistumattomana ja tietenkin auton ulkonäkö muuttuu edustammaksi. Työn laadusta kertoo Teippi-Z:n antama 10 vuoden takuu tummennuksilleen.

Yhteistyön avulla palvelua kautta maan

Teippi-Z:n uusi 720 neliön toimipiste sijaitsee logistisesti loistavalla paikalla Vantaalla lähellä Kehä kolmosta ja Tuusulanväylää, sillä alueen lähistöltä löytyvät suurimmat kuljetusliikkeet sekä autojen maahantuonnit. Suurin osa Teippi-Z:n asiakkaista tulee luonnollisesti pääkaupunkiseudulta, mutta luotettavien ja vuosikausien ajalta tuttujen yhteistyökumppaneiden avulla yritys pystyy palvelemaan asiakkaita kautta maan.

www.teippi-z.fi

Lue seuraavaksi