Uutiset

Autot

Täysin uusi nastarengas Bridgestone Noranza 001

Uusi Bridgestone Noranza 001 –tuoteperhe lanseerattiin Suomen markkinoille Tampereella 4.5.2016. Tämä uutuus on toistaiseksi edistyksellisin Bridgestone-nastarengas, ja se nostaa maailman suurimman rengasvalmistajan jälleen tiukasti Suomen kartalle. Noranza 001:n uskomaton jääpito takaa maksimaalisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä.

Bridgestone tunnetaan liikenneturvallisuutta parantavista läpimurtoteknologioistaan. Noranza 001:ssa yhdistyvät kaikki seuraavat ominaisuudet:

• Bridgestone Noranza 001:ssa on uuden sukupolven nastat, jotka pureutuvat uuden muotoilunsa ansiosta jäähän entistä tehokkaammin ja takaavat erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan.

• Uusi pintakuvio ja kumiseos maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Lisäksi Noranza 001:n tiheät lamellit maksimoivat pidon. Suuremmat urat poistavat lumen ja loskan tehokkaammin ja takaavat huippuluokan käsiteltävyyden lumisissa olosuhteissa.

• Bridgestone Noranza 001 on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin ja autoilijoille, jotka haluavat ajaa turvallisesti myös erittäin liukkailla keleillä. Talvirengas, joka ylittää turvallisuutta ja hallittavuutta koskevat vaatimukset, edellyttää vuosikausien kehitystyötä ja edistyksellistä teknologiaa. Siksi Bridgestone Noranza 001 on yksi yrityksen kaikkien aikojen kiinnostavimmista tuotelanseerauksista.

• Bridgestone Noranza 001- ja Noranza 001 SUV -malleissa on lisäksi kulumisvaroitin, joka osoittaa selkeästi milloin renkaat on aika vaihtaa. Tavanomaiset kulumisvaroittimet varoittavat renkaan kuluneisuudesta yleensä vasta siinä vaiheessa, kun urasyvyys on jo alle turvallisuusrajan. Bridgestone toivoo, että uusi selkeä kulumisvaroitin saa autoilijat tarkistamaan renkaidensa kunnon useammin ja kuluneista renkaista talvisin johtuvat liikenneonnettomuudet saadaan siten vähenemään.

Erittäin kaivattu Noranza Van 001 tekee myös paluun uudistetulla kumiseoksella ja runkorakenteella. Noranza-tuoteperhe sisältää siis kattavan valikoiman nastarenkaita henkilöautoihin (Noranza 001), maastureihin (Noranza SUV 001) ja tavara-autoihin (Noranza Van 001). Henkilöautoihin kokoja tulee 27, maastureihin 12 ja tavara-autoihin 13. Renkaat löytyvät Bridgestone-jälleenmyyjien varastoista pääsääntöisesti kesä-heinäkuussa.

Lanseeraustilaisuudessa puhunut Farrell Dolan, myynti- ja markkinointijohtaja, Bridgestone Europe Northern Region, kommentoi uutta tuotetta: ”Noranza 001 -nastarengas on iso edistysaskel Bridgestonen talvirengastarjonnassa. Suomalaiset keliolosuhteet haastavat talvirenkaat ainutlaatuisella tavalla. Noranza 001 -nastarengas vastaa näihin haasteisiin, ja tarjoaa sellaista turvallisuutta ja suorituskykyä, mitä suomalaiset asiakkaat meiltä vaativat.”

Bridgestone Corporation on maailman suurin renkaiden ja muiden kumituotteiden valmistaja. Bridgestone Europe (BSEU), jonka päätoimipiste on Brysselissä, Belgiassa, on Tokiossa pääkonttoriaan pitävän Bridgestone Corporationin tärkein alueellinen tytäryhtiö. Bridgestone Europella on tutkimus- ja kehityskeskus, testikeskus, 9 tehdasta ja yli 12 000 työntekijää yhteensä 27:ssä Euroopan maassa. BSEU:n premium-renkaita myydään sekä Euroopassa että maailmanlaajuisesti.

Lue seuraavaksi