Uutiset

Autot

Taas messuillaan!

Ari Perttilä

Toimituspäällikkö, kuljetusala
Konepörssi / Ammattiautot

Messukausi avataan Helsingin Messukeskuksessa järjestettävällä Taksinäyttely 2015 -tapahtumalla, missä esitellään alan suurimmat uutuudet ja tavataan alalla toimivat tahot. Suomen Taksiliiton 70-vuotisjuhlavuoden näyttelyn luvataan olevan lajissaan kaikkien aikojen suurin, joten nähtävää on varmasti paljon.

Tänä kesänä Helsingin Messukeskukseen kootaan myös raskaampaa kalustoa, sillä Logistiikka-Kuljetus 2015 -messuilla esitellään kuljetuskaluston ohella myös muun muassa ICT-ratkaisuja sekä trukkeja ja varastokalusteita. Tuoteuutuuksiin tutustumisen ohella messuilla on mahdollisuus osallistua myös laajaan seminaaritarjontaan unohtamatta suomalaisen kisatoiminnan pioneeria – Puunkuormauskisan finaalia. Perjantai-iltaa vietetään messuilla nyt ensi kertaa järjestettävien Rekkafestareiden tunnelmissa.

Ennen juhannuskokkoja on aika pyörähtää vielä Rovaniemellä Linja-autoliiton liittokokouksen yhteydessä järjestettävässä BUS 2015 -näyttelyssä.

Loppukesän viikonloput täyttyvätkin sitten kuljetusalan viihteellisistä rekkanäyttelyistä, joissa tarinoidaan mukavia ja katsellaan näyttäviä autoja. Elokuun alkupuolella poiketaan vielä Härmässä tarkastamassa Power Truck Show -tapahtuman tarjonta.

Messuille ja tapahtumiin lähdetään viihtymään ja uutuuksia katsomaan, mutta samalla kannattaa pitää myös antennit ulkona, sillä osastoilla saattaa tehdä myös mainioita löytöjä oman arjen helpottamiseksi. Jokainen näytteilleasettaja on paikalla juuri sinua varten.

Nähdään messuilla!

Lue seuraavaksi