Uutiset

Autot

Raskassarja-ketju avasi nettikaupan

Uusi tilausjärjestelmä säästää kuljetusyrittäjien aikaa tuoden tuotteet myös niiden asiakkaiden ulottuville, joilla on pitkä matka lähimpään Raskassarja-myymälään. Asiakas voi tutustua tuotteisiin silloin, kun se hänelle parhaiten sopii. Tavaratoimittajaksi voi valita haluamansa myymälän 16 Raskassarja-varaosaliikkeestä.

Tilauksen yhteydessä asiakas valitsee toimitustavaksi joko noudon tai perille toimituksen. Myymälä ottaa asiakkaaseen yhteyttä so­pien hänen kanssaan toimitus- ja maksutavasta, ellei kyse ole ennestään vakiintuneesta asiakassuhteesta.

Järjestelmässä on runsaasti tuotteita raskaan kuljetuskaluston varusteluun ja koristeluun. Tarjolla on myös hyvä valikoima korkea­laatuisia kemikaaleja autonhoitoon ja korjaamokäyttöön. Varsinaisia varaosia tilausjärjestelmässä ei ole, koska oikean osan löytäminen vaatii yleensä varaosamyyjän kokemusta ja ammattitaitoa.

Raskassarja-myymäläketju koostuu 16 itsenäisestä yrityksestä, joiden varaosamyynnin yhteenlaskettu liikevaihto viime vuonna kipusi 38 miljoonaan euroon. Raskassarja-liikkeet omistavat myymäläketjun toimintaa hallinnoivan Finnish RK-Group Oy:n.

Lue seuraavaksi