Uutiset

Autot

Onnin Auto panostaa kevyempään luokkaan

Onnin Auto Oy on tunnettu jo vuosikymmenien ajan raskaan sarjan autojen varaosien ja tarvikkeiden nopeana sekä luotettavana toimittajana. Yritys on aina panostanut tuotteiden laadukkuuteen ja onnistumisen takana on vankka ammattitaito, jolla on löydetty alan parhaat tuotevalmistajat. Yrityksen myyntiverkosto kattaa noin 30 toimipistettä kautta maan ja erittäin suosituksi on noussut selkeä ja helppokäyttöinen verkkokauppa. Nyt nettikaupassa sekä verkoston myymälöissä on saatavilla entistä laajempi valikoima myös pakettiautoluokan sekä kevyiden kuorma-autojen osia.

Onnin Auto Oy on panostanut voimakkaasti myös pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen varustepuoleen. Niko Sjölund ja Joni Juvonen esittelemät Sprinter/Crafter-luokan vanteet ja koristekapselit ovat olleet hyvin suosittuja ammattiautoilijoiden parissa.

Onnin Auto työllistää tällä hetkellä parisenkymmentä alan ammattilaista. Tehokas toiminta perustuu jatkuvaan tiedon hankintaan ja sen kautta niin oman kuin verkoston henkilökunnan jatkuvaan koulutukseen. Ajoneuvolan tekniikka muuttuu huikealla vauhdilla ja esimerkiksi hybriditeknologian mukaantulo tekee kehityksessä mukana pysymisestä erittäin vaativaa ja aikaa vievää työtä. Onnin Autolla tämä haaste on otettu oikealla asenteella vastaan ja asiakkaita pystytään palvelemaan nopeasti ja ”kerralla oikein” -periaatteen mukaisesti.

Sprinter-luokka vahvasti edustettuna

Onnin Auto on panostanut voimakkaasti pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen luokkaan ja yrityksen valikoimasta löytyvät esimerkiksi jarrujen, vaihteistojen sekä valopuolen laadukkaat osat sekä komponentit kustannustehokkaaseen hintaan. ”Meillä on hyvin edustava merkkivalikoima ja tarjolla on vaikkapa Fraslen jarrupalat- ja hihnat, Euroricambin vaihteiston osa sekä Mahlen suodattimet. Tuotteiden laadukkuudesta kertoo esimerkiksi Fraslen osien käyttäminen ensiasennusosina monissa automalleissa”, kertoo Onnin Auton tuore myyntijohtaja Niko Sjölund. ”Kevyemmän linjan kasvattamisen perusteena ovat olleet asiakastoiveet, sillä moni ammattiautoilija on lisännyt ajoneuvokalustonsa määrää erityisesti kevyemmällä puolella. Näin asiakas saa tuotteet sillekin puolelle samasta tutusta talosta yhden käyntikerran kautta”, lisää Sjölund.

Kevyemmän luokan vanteet ja koristekapselit ovat Onnin Autossa erityisen hyvin edustettuna. ”Meillä on tarjolla tuotteita jokaiseen makuun sekä hintaluokkaan ja luonnollisesti myös kiinnikkeet ja muut tarvikkeet löytyvät suoraan hyllystä. Muutenkin olemme panostaneen nopeuteen ja miltei kaikki osat saadaan toimitettua asiakkaalle vuorokauden sisällä”, lupaa Sjölund.

Verkkokauppa vauhdissa

Noin vuosi sitten uusittu Onnin Auton verkkokauppa on kerännyt kiitosta monipuolisuutensa ja näppäryytensä kautta. Selkeällä sivustolla tuotteet ovat järkevästi ryhmiteltyjä, niistä on

Onnin Auton logistiikkaketju on viimeistelty erittäin nopeaksi ja tehokkaaksi. Esimerkiksi nykyaikaisen varasto-ohjausjärjestelmän avulla varmistetaan nopeat varmuudella oikeat toimitukset.

hyvät, isot kuvat ja eri versioiden vertailu on tehty helpoksi. ”Maailman menon yleinen nopeutuminen näkyy selvästi ja kaikki osat on saatava asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Käytämme toimituksiin asiakkaan haluamia tapoja ja perille materiaali tulee vaikka Postin tai Matkahuollon kautta”, lisää Sjölund.

Valikoima kehittyy

Niko Sjölund korostaa varaosa-alan muuttuvan vauhdilla ja kysyntä säätelee tuoterepertuaaria yhä tehokkaammin. ”Seuraamme teknistä kehitystä tiedotusvälineistä sekä alan messujen ja muiden tapahtumien kautta. Hankintahenkilöstömme osaa näin vaatia toimittajiltamme ajan tasalla olevia tuotteita ja myös omien asiakkaidemme erityistoivomukset pystytään huomioimaan jo todella hyvin”, korostaa Sjölund. ”Jatkamme myös asiakkaittemme koulutusta ja tuotteiden valmistajien mukanaolo varmistaa kurssien asiantuntemuksen korkean tason. Lisäksi huomion keskipisteenä tapahtumissa toimiva edustusrekkamme jatkaa kiertueitaan kautta maan ja sen aikatauluja kannattaa seurata nettisivultamme sekä lehdistöstä”, Sjölund päättää.

www.onninauto.fi

Lue seuraavaksi