Uutiset

Autot

Isuzu mallisto täydentyi Double Cab Two-Seater -mallilla

 

Isuzu D-Max mallisto on täydentynyt nyt Double Cab Two-Seater –mallilla. Kaksipaikkainen Two-Seater -malli on ulkoisesti kuin normaali Isuzu Double Cab, mutta sisällä takapenkkien tilalla on reilunkokoinen tavaratila, joka tarjoaa lämmintä ja suojattua tilaa tavaroille, työkaluille tai vaikkapa metsästyskoiralle. Tavaratila on lisäksi helposti käytettävissä takaovien ansiosta.

Isuzu D-Max avolavapakettiautoja on nyt siis tarjolla kolmella ohjaamovaihtoehdolla. Space Cab on kaksipaikkainen, Double Cab tarjoaa istumapaikat viidelle ja Double Cab Two-Seater puolestaan yhdistää molempien edellä mainittujen mallien edut tarjoten kahden istumapaikan lisäksi runsaasti tavaratilaa niin auton sisällä kuin lavallakin.

Moottoriksi kaikkiin malleihin voi valita kahdesta common rail-dieselmoottorista joko 2,5 –litraisen, 136 hevosvoimaisen, joka toimitetaan viisinopeuksisella käsivalintaisella vaihteistolla varustettuna tai 3,0-litraisen, 163 hevosvoimaisen version, johon voi valita joko käsivalintaisen tai nelinopeuksisen automaattivaihteiston. Jarrullisen perävaunun suurin sallittu massa on kaikissa malleissa 3.000 kg.

Varustetasoja on kaikissa korimalleissa kaksi. Isuzu Space Cab -malliston autoverolliset hinnat ovat alkaen 26.386,28 euroa ja normaalin Double Cab –malliston hinnat alkaen 34.696,32 €. Uuden Double Cab Two-Seater –mallin autoverolliset hinnat ovat alkaen 28.982,34 euroa. 3,0 litran moottorilla varustetut 2-paikkaiset Double Cabit ovat samanhintaisia kuin pidempilavaiset Space Cabit (autoverollinen hinta 35.496,71 €). Isuzu D-Maxin takuu on kolme vuotta tai 100 000 kilometriä puhkiruostumattomuustakuun ollessa kuusi vuotta.

 

Lue seuraavaksi