Uutiset

Autot

Hanover-linjakilvet Suomeen

Hanover-mallisto kattaa asiakkaiden tarpeet laajalti, sillä Suomeen tuotavaan LED-kilpivalikoimaan kuuluu kaikki yleisimmin käytetyt kilpikokoluokat ja -vaihtoehdot minibusseista aina täysikokoiseen kaupunkiautoon saakka. Kaksiväristen kilpien ohella Hanover-tuoteperheeseen kuluu myös useita nelivärivaihtoehtoja sekä valmiita ratkaisuja pysäkkien informaationäytöiksi. Suomen Bussipalvelut Oy:n Timo Vainion mukaan Hanover-kilpimallistoon kuuluu kaikkiaan noin 150 erilaista vaihtoehtoa, joille myönnetään linja-autokäytössä 12 vuoden toimivuustakuu.

”Yksi Hanover-tuoteperheen erikoisuuksista on tiettävästi markkinoiden ainoa kaareva linjakilpi, joka on suunniteltu käytettäväksi nykyaikaisissa, aikaisempaa pyöreämmissä linja-autoissa”, valottaa Vainio malliston monipuolisuudesta.

Kilpitoimituksen yhteydessä asiakkaille toimitetaan myös Helen-tietokoneohjelma, jonka avulla hoidetaan kilpien päivittäminen ja tarvittaessa myös käyttökoulutus. Helen-ohjelmointityökalu on erittäin helppokäyttöinen, mikä tekee kilpitekstien päivittämisestä mutkatonta. Linjakilpien isokokoisten muistien ansiosta kilpien järjestelmiin voidaan tallentaa huomattava määrä paikkakuntia ja muita matkustajille tärkeitä tietoja.

Hanover-kilpiä voidaan käyttää myös matkustajien opastamiseen linja-auton sisällä, sillä tietojärjestelmään voidaan taltioida tuhansittain valmiita tekstejä kilvissä käytettäviksi.

Vainion mukaan impulssi kilpien maahantuonnin aloittamiseen syntyi lähinnä asiakaskunnasta saadun palautteen perusteella.

”Liikennöitsijöiden mukaan Suomessa on tilaa myös uudelle kilpitoimijalle. Erittäin laaja Hanover-kilpimallisto on myös kilpailukykyisesti hinnoiteltu”, painottaa Vainio, joka päätyi yhteistyöhän Hanoverin kanssa paljolti laajan valikoiman ja pitkän kokemuksen siivittämänä.

Vainion mukaan yhteistyön aloittamista edesauttoivat myös suomalaisautoilijoiden myönteiset kokemukset lähinnä tuontiautoissa esiintyvistä Hanover-kilvistä.

”Suomalaiset korivalmistajat ovat asentaneet Hanover-linjakilpiä valmistamiinsa vientiautoihin, joten siinäkin mielessä Hanover on tuttu tuote suomalaistoimijoille”, painottaa Vainio.

Lue seuraavaksi