Uutiset

Autot

Gasum tarjoaa nyt taksiyrittäjille polttoainetta kiinteään kuukausihintaan

Gasum lanseeraa suomalaisille taksiyrittäjille palvelumallin, joka takaa bio- ja maakaasun kiinteään kuukausihintaan jopa kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Kiinteän hinnan avulla taksiyrittäjä voi ennakoida useamman vuoden polttoainekustannukset ilman huolta polttoaineiden hintojen vaihtelusta.

Gasumin kiinteähintainen palvelumalli on taksiyrittäjälle vaivaton, kilpailukykyinen ja kustannuksiltaan ennustettava. Palvelumalli on porrastettu siten, että kuukausihinta määräytyy sopimuksen voimassaoloajan ja ajoneuvojen vuotuisten ajosuoritteiden mukaan. Tuote laajentaa Gasumin kiinteähintaisten polttoaineiden valikoimaa, ja antaa yhä useammalle suomalaiselle mahdollisuuden käyttää huokeaa ja ympäristöystävällistä kaasua polttoaineenaan.

Jos taksiautoilija esimerkiksi ajaa kaksivuotisen kiinteän sopimuksen aikana 240 000 kilometriä, voi hän säästää tällä jaksolla yli 6 000 euroa verrattuna dieseliin. Jos dieselin hinta nousee tällä aikavälillä nykyisestä, myös säästetty summa kasvaa.

”Parin viime vuoden aikana kaasuautoja on tullut runsaasti markkinoille. Lähes kaikilta tunnetuilta automerkeiltä on saatavilla kaasuauto, ja esimerkiksi Volkswagen Caddy soveltuu äärimmäisen hyvin taksikäyttöön. Olemme innoissamme yhteistyöstä taksiautoilijoiden kanssa, ja uskomme, että tuote tulee herättämään laajaa kiinnostusta”, sanoo biokaasuliiketoiminnan myynnin yksikön päällikkö Jani Arala.

Kiinteähintainen palvelumalli koskee maakaasun lisäksi uusiutuvaa ja kotimaista biokaasua. Kaasua taksiyrittäjät saavat tankattua kaikilta Gasumin 19 kaasutankkausasemalta, ja verkosto laajenee jatkuvasti. Seuraavat asemat avataan kesäkuussa Poriin ja Hämeenlinnaan ja myöhemmin kesän aikana Vantaalle ja Jyväskylään. Lähivuosia koskeva asemaverkoston laajennussuunnitelma pitää sisällään kaikkiaan 35 uutta asemaa.

Lue seuraavaksi