Uutiset

Autot

Eduard-perävaunut Aisapojilta

Eduardin 5×2 metrin kokoinen lavettivaunu kuuluu varastomallistoon. Tämän perävaunun kokonaispaino on 2 700 kg ja kantavuutta reilu 1900 kg. Runko on sinkitty ja 300 mm korkeat laidat ovat alumiinia – vaunua on saatavana myös ilman laitoja. Kaikki laidat ovat tässä mallissa aukeavia ja myös tolpat voidaan ottaa pois paikoiltaan, joten tarvittaessa saadaan täysin tasainen lava.

Kaksiakselisen vaunun jousitus on toteutettu kumivääntöjousin ja rengaskoko on 195/50R13, jolloin lastauskorkeudesta saadaan varsin matala, 63 senttimetriä. Vakiovarustukseen kuuluvat integroidut teräsrampit ja vinssi, joten erilaisten koneiden ja autojen kuljettaminen käy luonnikkaasti.

Eduard-vaunuihin on saatavana runsaasti erilaisia tehdaslisävarusteita, kuten pressukapelleja. Trailermanilla on tähän kyseiseen varastomalliin saatavana myös kotimainen lasikuitukuomu, jonka korkeus on 1,4 metriä. Kun laidan korkeus on 0,3 metriä, niin kuomun kokonaiskorkeudeksi tulee 1,7 metriä

”Pienkuormainten ja -kaivukoneiden määrä on lisääntynyt ja se puolestaan on lisännyt lavettimallisten perävaunujen tarvetta merkittävästi”, tietää Laitinen. ”Eduard onkin saanut suosiota niin maarakennus- kuin rakennusalan yrittäjissä.”

www.aisapojat.com

www.trailerman.fi

 

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi