Uutiset

Autot

Driving Center kerää ammattilaiset yhteen

Iisalmelainen yrittäjä Ari Nousiainen tuntee Ylä-Savon alueen vireän taloustilanteen ja erityisesti sen voimakkaan ajoneuvopuolen kehityksen tarkoin oman laajan ja monipuolisen yritystoimintansa kautta. Hän näki selkeää potentiaalia alan toiminnan keskittämiselle saman katon alle ja kun viitostien varrella Marjahaassa oli jo aikaisemmin runsaasti kuljetus- ja logistiikka-alan yritystoimintaa, oli keskuksen sijainti helppo päättää. Kolmen hehtaarin tontti löytyi osoitteesta Marjahaankierto 2-4 ja tällä hetkellä rakennuspinta-ala on noin 4000 neliömetriä ja lisää valmistuu vielä ensi talven aikana.

”Toimitilat on suunniteltu tarkoin ammattiliikenteen ehdoilla ja pihaan on helppo tulla isoimmillakin yhdistelmillä. Tavoitteena oli aikaansaada alan monipuolinen keskus, jossa eri yritykset tukevat toisiaan osaamisalueidensa kautta. Näin asiakas saisi yhden käynnin periaatteella hyvin kattavat alan palvelut ja samalla säästyy sekä aikaa että rahaa. Tavoitteessa onnistuttiin mainiosti ja jo nyt tiloissa toimii seitsemän erilaista alan yritystä auto- ja konemyynnistä raskaan sekä kevyen puolen huoltoon, mittaripuolen korjaamoon ja lähiaikoina tiloihin saadaan myös rengashuolto ja -myynti”, kertoo Nousiainen. Tällä hetkellä Driving Centerin yritykset ovat Autohuolto Röytiö, JanaCaravan, Kärkimerkit, CargoTeam, Suomen Telakone ja DT Huolto & Iveco-myynti sekä Avestark.

Driving Centerin varsinaiset avajaiset vietetään tämän syksyn aikana, mutta jo nyt talon yritykset ovat täydessä toiminnassa. ”Ensi vuoden aikana kokonaisuus lisärakennuksineen on täysin valmis ja sen monipuolisuus kasvaa entisestään. Tulemme luonnollisesti kehittämään keskusta asiakaspalautteen kautta ja pitkän tähtäimen suunnitelman kautta tilat vastaavat yritysten ja asiakkaiden vaatimuksiin kauas tulevaisuuteen. Teknisesti olemme alan edelläkävijöitä ja myös energiataloudellisesti vastaamme ajan vaatimuksia nykyaikaisen maalämpöratkaisun kautta”, päättää Nousiainen.

Lue seuraavaksi