Uutiset

Autot

Biokaasu-Combolla Itämeri-työhön

Opel Finland on osallistunut lokakuusta 2014 alkaen Itämeren suojeluun Opel Combo ecoFLEX -pakettiautolla. Jätteistä tehdyllä biokaasulla toimiva Combo on luovutettu yhteiskunnallisen, yrityksille ja yksilöille kanavan Itämeren suojeluun tarjoavan DROPPin käyttöön. DROPP on tuonut markkinoille lähde- ja kivennäisveden, jonka myynnin koko voitto lahjoitetaan Baltic Sea Action Groupin työhön Itämeren tilan parantamiseksi.

Opel Combo ecoFLEX on yksi monista tavoista, joilla valmistaja sitoutuu ympäristön huomioon ottamiseen tarjoamalla kuljetuksiin taloudellisen ja suorituskykyisen vaihtoehdon. Opel Combo ecoFLEX kulkee kotimaisella, jätteistä tehdyllä biokaasulla, joka on täysin hiilidioksidineutraali polttoainevaihtoehto. Biokaasun käytöstä ei myöskään synny hiukkaspäästöjä. Opel Finland pyrkii myös käyttämään mahdollisuuksien mukaan DROPP-vettä yritystarjoilussaan ja tilaisuuksissaan.

”Ympäristön hyvinvoinnin huomioiminen on Opelilla ensisijaisen tärkeää. Yhteistyössä DROPPin kanssa pystymme tukemaan Itämeren suojelua, joka on suomalaisille erityisen läheinen asia. Haluamme yhteistyön kautta myös nostaa esille Opelin panostuksen ympäristön erityisesti huomioon ottaviin ratkaisuihin, kuten biokaasulla kulkevaan, hiukkaspäästöttömään Open Combo ecoFlexiin”, summaa Opel Finland markkinointijohtaja Markus Routasalo.

Lue seuraavaksi