Uutiset

Autot

Best-Caravanin vuoden matkailuajoneuvokauppias

Lasse Sorvari

Vuoden 2013 matkailuajoneuvokauppias on Hyvinkäällä, Espoossa ja Liedossa toimiva Sakari Mantilan ja Lasse Sorvarin Best-Caravan Oy, joka aloitti toimintansa Hyvinkäällä vuonna 2003. Kymmenessä vuodessa yritys on kasvanut yhdeksi matkailuajoneuvoalan merkittävimmistä toimijoista. Best-Caravanin tämän vuoden liikevaihto tulee olemaan noin 22 miljoonaa euroa, mikä on kymmenesosa karavaanialan kokonaisliikevaihdosta. Best-Caravanin Hyvinkään modernit ja siistit toimitilat saivat viime vuonna rinnalleen Espoon ja Liedon toimipisteet.

”Vuoden matkailuajoneuvokauppias tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelukonseptin ja on kehittänyt toimintaansa asiakaslähtöisestä näkökulmasta. Best-Caravan Oy tekee aktiivista ja näkyvää markkinointia nuorekkaalla tavalla. Yrityksellä on siistit ja toimivat liiketilat sekä toimivat huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut. Best-Caravan on lisäksi tehnyt mittavat panostukset tarvikemyyntiin”, summasi Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n puheenjohtajan Esa Lehto luovuttaessaan tunnustuspalkinnon järjestön kauppiaspäivillä Naantalissa.
Best-Caravanin kolmessa toimipisteessä on yhteensä 27 työntekijää ja vuoden matkailuajoneuvokauppias myy tänä vuonna noin 700 matkailuajoneuvoa, joista noin 250 on uusia.
”Erityisesti kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat mahdollistaneet tämän. Asiakkaat tarvitsevat hyviä tuotteita, joten ilman hyviä päämiehiä emme olisi tätä tunnustusta saaneet. Edustamme kahdeksaa arvostettua merkkiä, joiden mallistot täydentävät toisiaan. Tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja”, kertoi tunnustuspalkinnon vastaanottanut toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

Best-Caravan on keskittänyt huoltopalvelunsa Hyvinkäälle, missä sijaitsee ehkäpä Suomen nykyaikaisimmat matkailuajoneuvoalan huolto- ja korjaamotilat sekä ilman ajanvarausta toimiva pikahuolto.
”Best-Caravan Oy ei ole lyhyellä aikavälillä laajentamassa toimintaansa. Liedon toimipiste on jo nyt Best-Caravanin tytäryhtiö, ja myös Espoossa ollaan tekemässä samat järjestelyt, sillä paikallinen yhtiökumppani tehostaa toimintaa. Best-Caravan Turun osaomistajat ovat Leo Lindwall ja Rauno Jerkku. Espoossa yhtiökumppaninamme tulee toimimaan Vova Vlasjuk”, uutisoi Lasse Sorvari johtamansa yrityksen toiminnasta.

Lue seuraavaksi