Uutiset

Autot

Best-Caravan Oy osti HS Pitkänen Oy:n

Bets Caravan Caravan pitkänen

Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla tunnettu ja vuosien varrella vankan jalansijan saavuttanut matkailuajoneuvoalan toimija Caravan Pitkänen saa uuden isännän – hyvinkääläisen Best-Caravan Oy:n.

”On aika siirtää viestikapula seuraavalle”, kertoo HS Pitkänen Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pitkänen, joka aikoo keskittyä nyt kiinteistöliiketoimintaan ja uusia avauksiakin voi olla luvassa.

”Best-Caravan Oy on kasvanut kannattavasti koko historiansa ajan viemällä alaa eteenpäin uusilla toimintatavoilla ja palveluilla. Caravan Pitkäsen toiminta päätyy nyt hyviin käsiin. Työpaikat säilyvät paikkakunnalla ja uusiakin voi avautua,” summaa Pekka Pitkänen kaupan etuja.

Best-Caravanin pääpaikka on Hyvinkäällä ja toimipisteitä on myös Turussa ja Espoossa. Asiakkaat ovat ottaneet uudet toimipisteet hyvin vastaan ja toiminta on ollut kannattavaa.

”Hyvät palvelut ja ajoneuvojen laaja valikoima ovat vetäneet asiakkaita meille hyvinkin kaukaa. Meillä on vakioasiakkaita Savosta, Pohjois-Karjalasta ja Kainuusta. Uusi Kuopion toimipisteemme voi nyt paremmin palvella näitä asiakkaita lähempänä”, sanoo Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

”Uskomme pitkäjänteiseen toimintaan; Kun asiakkaat pidetään tyytyväisinä ja toiminta on kannattavaa, voimme tarjota vakaita työpaikkoja, joita hallituskin niin kovasti peräänkuuluttaa”, lisää Sorvari.

Best-Caravan on jo aiemmin tarjonnut maanlaajuisia huoltopalveluita yhteistyökorjaamojensa kanssa. Tähän mennessä Joensuun huoltopiste on palvellut myös Kuopion alueen asiakkaita, mutta jatkossa kuopiolaiset Best-Caravanin asiakkaat voivat käyttää oman paikkakunnan palveluja.

Caravan Pitkäsen matkailuajoneuvoliiketoiminnan liikevaihto oli viime vuonna 5,5 miljoonaa euroa, mikä tuo huomattavan lisän Best-Caravanin 20,1 miljoonan euron vuotuiseen liikevaihtoon. Kuopion myyntipiste saa kaupan myötä myös uusia tunnettuja matkailuajoneuvomerkkejä valikoimiinsa.

Lue seuraavaksi