Uutiset

Autot

Best-Caravan Espoo palvelee monipuolisesti

Matkailuautojen ja -vaunujen monimerkkitalo Best-Caravanilla on neljä myyntipistettä, joista eteläisin sijaitsee Espoossa aivan Kehä III:n varrella. Toimipisteessä on hyvin kattavat palvelut ja myynnin lisäksi saman katon alta saa myös huolto-, tarvike- ja varaosapalvelut. Matkailuajoneuvopuolella tarjolla on todellakin jokaiselle jotain, sillä uusien ajoneuvojen hintahaitari kulkee 40 000 ja 350 000 euron välimaastossa.

Vaikka matkailuautojen skaala on nykyään valtava, pitää 3,5 tonnin kokoluokka puoli-integroituna edelleen pintansa suosituimpana luokkana. Tähän vaikuttaa sopivan kompakti koko ja tietenkin ajettavuus pelkällä B-kortilla. Best-Caravanilla onkin erittäin kattava valikoima eri merkkisiä ajoneuvoja tähän kokoluokkaan ja esimerkiksi Hobbyn, Dethleffsin sekä Rapidon mallistoista löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaiseen makuun.

Vaatimustaso vaihtelee

Best-Caravanin Jan Björklöf kertoo, että Fiat Ducaton alusta on perustana merkittävälle osalle valikoimasta ja erityisesti Hobbyn mallisto on tehnyt kauppansa erinomaisesti. ”Valinnan kriteereistä tärkeimpiä osalle asiakkaista on automaattivaihteisto ja tietenkin vuoteiden järjestys on monelle hyvinkin oleellinen ratkaisu. Samoin alaslaskettava keskivuode on nykyään hyvin suosittu ja elektroniikan lisääntyessä myös sähköpisteiden määrään kiinnitetään todella paljon huomiota”, kertoo Björklöf. ”Lisäksi nykyään suosittuja ovat markiisit sekä äänieristykset, kun taas TV-antennien merkitys on tablettien aikakaudella vähentynyt huomattavasti. Nykyajan matkailuautot ovat myös keittiövarustelultaan jo perustasolla hyvin kattavia, joten tilausvaiheen lisävarustelu koskee lähinnä mikrouuneja”, Björklöf lisää.

Karavaanarien keski-ikä on edelleen suhteellisen korkea, mutta vuokraus ja vaunujen maltillinen hinta ovat tuoneet myös nuorempaa sukupolvea harrastuksen pariin. ”Uusien karavaanarien kautta myös Keski-Euroopan matkailu on lisääntynyt ja tämä näkyy suoraan esimerkiksi turvallisuusvarusteisiin panostamisen selkeänä kasvuna”, jatkaa Björklöf.

Jälkimarkkinointi kunnossa

Best-Caravanin Espoon toimipiste on ketjunsa maineen mukaisessa kunnossa ja myyjien lisäksi asiakkaita palvelevat huolto- ja varaosapalvelun henkilökunta. ”Asiakaspalvelumme toimiikin periaatteella, että koko henkilökunta osaa palvella asiakkaita kaikissa tilanteissa, eikä turhia odotuksia pääse syntymään. Myös jälkimarkkinointipalvelut ovat joustavia, sillä käytännössä kaikki tärkeimmät varaosat löytyvät suoraan hylystä ja harvinaisemmatkin saadaan tukusta vuorokauden sisällä”, kertoo Björklöf.

Best-Caravanin Espoon toimitiloissa huomio kiinnittyy erittäin laajaan lisävaruste- ja tarvikevalikoimaan. ”Matkailuolosuhteiden tason nosto tulee monelle karavaanarille mieleen aina sesongin mittaan ja meillä onkin tarjota siihen oivat ratkaisut. Esimerkiksi aurinkopaneelit, pyörätelineet sekä grillit ovat hyvin suosittuja ja myös matkailuautotelttojen helppokäyttöisyys on lisännyt niiden kysyntää huomattavasti. Teknisemmällä puolella peruutuskamerat ja multimediaratkaisut ovat monelle karavaanarille ratkaisu nostaa viihtyvyyttä ja ajoturvallisuutta”, päättää Björklöf.

Lue seuraavaksi