Uutiset

Autot

AUTO 2016 -tapahtumassa koeajettavissa lähes 200 autoa

Autoalan superviikonlopun Auto 2016 -tapahtuma 18.–20.11.2016 Messukeskuksessa tarjoaa koeajettavaksi lähes 200 autoa 25 automerkiltä. Elämyksellinen tapahtuma tarjoaa viihdettä koko perheelle ja ennen kaikkea helpottaa uuden auton löytämistä. Erimerkkisten ja -mallisten autojen vertailu on helppoa ja nopeaa.

Auto 2016 koeajot

Tapahtumassa voi koeajaa uutuusmalleja seuraavilta automerkeiltä: Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, SsangYong, Suzuki, Toyota, Volkswagen. Automerkeiltä on koeajossa useampia malleja. Tiedot koeajossa olevista merkeistä ja malleista löytyvät tapahtuman verkkosivuilta www.auto2016.fi . Tietoja päivitetään sinne jatkuvasti. Viikonvaihteen tapahtumassa voi myös mm. testata Land Roverilla ajoa kallistuvalla rampilla ja Subarun automaattista jarrutusta seinää päin ajettaessa.

Useita tuhansia koeajoja

Koeajot käynnistyvät heti tapahtuman avauduttua ja ne jatkuvat loppuun asti. Koeajolle autot lähtevät ryhmissä Messukeskuksen sisätiloista.  Koeajoajat varataan paikanpäältä maahantuojan osastolta tapahtuman aukioloaikoina. Koeajajat voivat kirjautua varausjärjestelmään ja hakea koeajajanumeron joko etukäteen tai paikanpäällä. Koeajajanumeroita antava järjestelmä aukeaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa ja sinne pääsee tapahtuman verkkosivuilta.

Koeajot kestävät noin 20 minuuttia ja ne suuntaavat liikenteen joukkoon. Mukana koeajolla on aina automerkin edustaja, jolta saa tarkempaa tietoa auton ominaisuuksista. Koeajolle voi ottaa mukaan koko perheen, myös pienimmät autoilijat, sillä useissa perheautoissa on valmiina turvaistuimet. Mikäli lapset eivät halua koeajolle mukaan, heidät voi jättää koeajon ajaksi viihtymään Huimalan valvottuun lasten leikkipaikkaan. 

Auto 2016 -tapahtumassa pääsee näkemään myös autot eri merkkien omilla osastoilla, esittelyssä on erilaisiin tarkoituksiin sopivia autoja pienistä kauppakasseista isoihin maastoajoneuvoihin.

Superviikonlopun viihdyttäjät

Auto 2016 -tapahtumassa pääosissa ovat uudet upeat autot, mutta viihdettä tapahtumaan tuovat myös musiikkimaailman tähdet ja lasten kaverit. Lauantaina 19.10. klo 17 esiintyy lavalla Egotrippi ja sunnuntaina 20.11. klo 14 esiintymässä on Ellinoora. Lapsia tapahtumassa viihdyttävät Muumit sunnuntaina 20.11. klo 11 ja 13 sekä Arne Alligator klo 15.

Auto 2016 –tapahtuma on avoinna pe-su 18.–20.11.2016 klo 10–19 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää tapahtuman yhdessä Autotuojat ry:n kanssa. Tapahtumaan osallistuvat lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit : Audi, BMW, Cadillac, Citroën, Dacia, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, TruckMasters, Volkswagen.

Samanaikaisesti pe-la 18.–19.11.2016 järjestetään Messukeskuksessa Autokorjaamo-messut alan ammattilaisille. Auto- ja liikennetoimittajat ry valitsee iltagaalassaan pe 18.11.2016 Vuoden Auton Suomessa.

Auto 2016 pääsylippujen hinnat: Aikuiset 18 e (15 e), Lapset (7-15v), eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 11 e (9 e), Perhelippu, max 2 aikuista ja alle 16 v. lapset, 39 e (36e). Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Liput ennakkoon edullisemmin shop.messukeskus.com Suluissa ennakkolippujen hinnat.

www.auto2016.fi

Lue seuraavaksi