Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho käynnisti katsastustoiminnan Seinäjoen toimipisteessään

Veho on laajentanut katsastustoiminnan Seinäjoelle. Tarjolla on kotimainen, joustava ja aikaa säästävä määräaikaiskatsastuspalvelu kaiken kokoisille ja merkkisille ajoneuvoille. Seinäjoki on jo Vehon neljäs katsastuspalveluja tarjoava toimipiste.

”Seinäjoella tehdään määräaikaiskatsastuksia kaikille automerkeille aina mopoautoista raskaisiin ajoneuvoyhdistelmiin”, Veho Seinäjoen vastuukatsastaja Sami Ketola kertoo. ”Katsastamme aivan kaikki mopoautot, henkilö- ja pakettiautot, kevytkuorma-autot ja raskaat kuorma-autot, linja-autot sekä kevyet ja raskaat perävaunut. Muutos- ja rekisteröintikatsastuksia emme kuitenkaan tee, emme myöskään rekisteröintejä.”

Veho Seinäjoki on täysin kotimainen ja erittäin asiantunteva katsastustoimipaikka, jossa asiakas saa hoidettua kaikki autoon liittyvät asiat joustavasti ja kätevästi yhden luukun periaatteella.

”Katsastuksessa mahdollisesti löytyvät viat saadaan korjattua samassa paikassa. Lisäksi kaikki korjaukset ja niihin liittyvät varaosien tilaukset voidaan sopia samalla käynnillä, mikä säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Seinäjoella Veho on ainoa toimipiste, jossa näin joustava asiointi on mahdollista myös raskaalle kalustolle”, Sami Ketola huomauttaa.

Veho käynnisti vuoden 2017 alussa kaikkien ajoneuvoluokkien katsastukset Pirkkalan hyötyajoneuvokeskuksessa. Katsastuspalveluja tarjoavat lisäksi KehäVeholla Espoossa (kaikki ajoneuvoluokat) sekä Mercedes-Benz Airport Vantaalla (henkilö- ja pakettiautot). Muut Vehon toimipisteet palvelevat asiakkaita katsastusasioissa yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Lue seuraavaksi