Uutiset

Uutiset

RealAuto aloitti RealParkissa

RealAuto Oy aloitti kaupankäynnin henkilöautoilla ja kevyillä hyötyajoneuvoilla RealParkissa, aivan Ideaparkin naapurissa. Toimitusjohtaja Mika Liinamaan mukaan RealPark on oivallinen paikka RealAutolle. 

”Ideaparkin tietävät kaikki, joten tänne on helppo löytää. Alueesta on muodostumassa voimakas autokaupan keskittymä, joten täällä asiakkailla on valinnan mahdollisuuksia”, sanoo Liinamaa. Useamman autokaupan sijoittumisesta toistensa läheisyyteen hyötyvät Mika Liinamaan mukaan sekä kauppiaat että asiakkaat.

”Asiakkaile on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja ja monipuolinen tarjonta tuo alueelle runsaasti asiakkaita. Kauppias, jolla on paras hinnan ja laadun suhde, saa kaupan”, kertoo Liinamaa. Hänen mukaansa RealParissa sijaitsevien konekauppojen asiakkaat ovat tärkeä RealAuton kohderyhmää, joten siinäkin mielessä RealPark on hyvä paikka toimia.

 

Painotus hyötyajoneuvoissa

RealAuton valikoimassa painotus tulee olemaan hieman hyötyajoneuvovoittoinen. Liinamaan mukaan tarkoitus on, että paketti-, retkeily- ja kevytkuoma-autot sekä pick-upit kattaisivat noin 60 prosenttia valikoimasta ja henkilöautot loput 40 prosenttia.
Tavoitteena RealAutolla on noin 80-100 käytetyn auton valikoima. Liikkeelle lähdetään toki pienemmällä määrällä ja valikoimaa kasvatetaan huolellisesti harkituilla ostoilla. Myyntiin hankitaan autoja pääasiassa kotimaasta, mutta myös valikoidusti ulkomailta.
Hallitilaa RealAutolla on käytettävissä 800 neliömetriä ja sen lisäksi piha-aluetta. Toimitusjohtaja Mina Liinamaan lisäksi RealAutossa työskentelevät automyyjinä Antti Lehtimaa ja Ville Soikkeli.

 

RealAuto Oy on aloittanut käytettyjen henkilöautojen ja kevyiden hyötyajoneuvojen kaupan Lempäälän RealParkissa, osoitteessa Realparkinkatu 4.

 

Lisää samasta aiheesta