Uutiset

Kuljetuskalusto

Finncont toimittaa pääkaupunkiseudun jäteastiat

Suomalainen perheyritys Finncont on voittanut Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) kilpailutuksen koskien jäteastioiden toimitusta alueen kotitalouksille sekä julkishallinnolle vuosina 2019 – 2020.

Kaupan arvonlisäveroton arvo on n. 800 000 euroa ja se käsittää yli 13.000 kpl 140 – 770 litraisia jäteastioita.  Sopimukseen sisältyy optio lisähankinnasta. Mahdollisen option toteutuessa kauppa on yrityksen historian suurin yksittäinen jäteastiakauppa.

Jäteastioiden tarve nousee paikallisten jätehuoltomääräysten muuttuessa. Vuodesta 2021 alkaen biojäte, muovi-, lasi- ja kartonkipakkaukset sekä pienmetalli kerätään erikseen kiinteistöistä, joissa on vähintään viisi huoneistoa, siirtymäajalla kierrättämispäätöksen voi tehdä myös heti. 

Jäteastiat toimitetaan suoraan HSY:lle, josta ne organisoidaan eteenpäin HSY:n asiakaspalvelun kautta.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pää​kaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Jätehuollon piiriin kuuluu asuinkiinteistöjen ja julkishallinnon jätehuolto pääkaupunkiseudulla sekä Kirkkonummell​a.​

Finncont on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys, jonka liiketoimintaa on ympäristö- ja jätehuoltotuotteiden myynti kotimaassa sekä ulkomailla. Omilla tehtailla valmistetaan tuotteita muovista ja metallista maailmanlaajuisesti kemia-, elintarvike- sekä ajoneuvoteollisuuteen sekä jätehuoltoratkaisuja kotimaahan ja vientiin. Tuotteiden suunnittelusta vastaa Finncont Design Studio®. Finncontilla tehdään myös IoT-ratkaisuja kiertotalouden toimijoille sekä teollisuuteen esimerkiksi jätevirtojen ja kuljetuspakkausten seurantaan. Toimipisteet sijaitsevat Virroilla, Lahdessa ja Ruotsissa. Yrityksellä on lisäksi ympäristötuotteiden jälleenmyyjiä Pohjoismaissa sekä Euroopassa.

LUE MYÖSFinncont tähtää älykkäiden ympäristötuotteiden markkinajohtajaksi

Lue seuraavaksi