Uutiset

Työkoneet

Delete Group Oy:n konsernijohtajaksi Tommi Kajasoja

Voimakkaasti kasvavan ympäristöpalveluyhtiö Delete Group Oy:n konsernijohtajaksi on nimitetty 1.2.2018 alkaen DI Tommi Kajasoja (43).

Nykyinen Delete-konsernin Suomen maajohtaja Tommi Kajasoja aloitti Deletessä vuonna 2014 Teollisuus- ja kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana. Ennen Deleteä Kajasoja työskenteli yli 15 vuoden ajan teollisuuden palveluliiketoiminnassa Maintpartner Groupissa ja ABB Servicessä.

”Hallitus on nimittänyt Tommi Kajasojan konsernijohtajaksi Jussi Niemelän irtisanouduttua tehtävästään. Kajasojalla on laaja kokemus teollisuuden palveluliiketoiminnasta ja hän on liiketoimintajohtajana ja Suomen toimintojen maajohtajana rakentanut vahvan organisaation sekä kehittänyt ja tehostanut Deleten liiketoimintaa huomioiden erityisesti asiakasnäkökulman”, sanoo  Delete-konsernin hallituksen puheenjohtaja Åsa Söderström Jerring.

”Otan konsernijohtajan tehtävän vastaan nöyrästi ja erittäin motivoituneena. Viime vuoden lopussa toteutimme yhden suurimmista yritysostoistamme Suomessa ja konsernin liikevaihto on nyt lähellä 200 miljoonan euron virstanpylvästä. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään uudessa roolissani koko organisaation kanssa Suomessa ja Ruotsissa”, tiivistää Kajasoja.

Lue seuraavaksi