Uutiset

Työkoneet

Varaosakauppa keskittyy – Maansiirtopalvelu ky osti Vetoko Oy:n liiketoiminnan

Tuusulalainen Maansiirtopalvelu Ky, joka on uusien ja käytettyjen maansiirtoalan koneiden varaosien myyntiin keskittynyt yritys, osti yli 40 vuotta toimineen työkonepurkaamon Vetoko Oy:n liiketoiminnat.

–Pyrimme parantamaan vara­osapalveluamme. Saamme myös lisää asiakaskuntaa ympäri maata. Kauppa tuo merkittävän varaston kasvun sekä uusia konetyyppejä valikoimaan, mm. tiehöylät ja lisää kaivinkone- ja pyöräkuormaajatyyppejä. Vetokon purkuvarasto Valkealasta siirtyy Tuusulaan – mihin kaikki toimintomme keskittyvät, kerrotaan Maansiirtopalvelusta. Yrityksen käytössä on kaksi teollisuushallia Ristikiven teollisuusalueella.

Maansiirtopalvelu Ky on purkanut varaosiksi reilun kolmenkymmenen vuoden aikana jo yli 500 konetta mm. kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, puskukoneita ym. raskaita maansiirtokoneita. Vetoko-kaupan jälkeen puhutaan jo lähemmäs tuhannesta puretusta koneesta.

Uutta ja käytettyä osaa

–Myymme ja välitämme sekä kotimaasta että ulkomailta uutta, kunnostettua ja käytettyä varaosaa. Kysytyimpiä tuotteita ovat voimansiirto-, moottori- ja hydrauliikkapuolen varaosat. Komponentteja ja varaosia toimitamme kaikkiin merkkeihin.

Oma varastomme koostuu tietenkin pääosin käytetyistä varaosista mutta uutta osaa on myös varastossa ja toimitusajat yhteistyökumppaneilta Euroopasta ovat kohtuullisia. Toivommekin voivamme nyt palvella niin omia, Vetokon kuin uusiakin asiakkaita tehokkaammin tulevissa varaosatarpeissa, sanoo Petri Savinainen.

 

 

Internet-osoite:
www.maansiirtopalvelu.fi

 

Lue seuraavaksi