Uutiset

Työkoneet

Uusi NH-puskukone Marila Transport Oy:lle

Viime talvena kuormattiin ja kuljetettiin suuria määriä lunta. Puskukonetta tarvitaan maankaatopaikalla päivittäin maamassojen levittämiseen. Mansen Mörinöilläkin nähtävänä ollut kone on nyt töissä  Mäntsälän maankaatopaikalla.

Helppo kone ajaa

Tänä vuonna ostettu New Holland D150 puskukone täydentää sopivasti kalustoa, kehuu Joni Marila tyytyväisenä hankintaan ja tarkentaa: Meillä on käytössä toinenkin, vanhempi puskukone, mutta se on erimerkkinen. Helppoa puskukonetta oppii nopeasti ajamaan tehokkaasti.

NH on erityisen kevyt ajettava ja hallintalaitteet simppelit, kertoo tuotepäällikkö Salin Konekeskolta ja jatkaa: –Puskulevyn rakenne on optimaalinen ja ketterä kone on tehokas erilaisilla pinnoilla. D150 on New Holland puskukonemalliston myydyin malli. Sen työpaino on n. 18 tonnia. Koneen ohjaamo on erittäin nykyaikainen. Erinomainen näkyvyys mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työskentelyn. Ilmastointi parantaa kuljettajan työskentelyolosuhteita.

Kokonsa puolesta NH D150 kulkee kätevästi työmaalta toiselle Marila Transportin omalla kalustolla. –Se on tärkeää, että kone pelit-tää silloin kun sitä tarvitaan, sanoo Joni Marila.

Lähes 40 vuotta alalla

Marilat ovat toimineet alalla jo vuodesta 1971, ensin oli Kuljetusliike Pertti Marila Ky. Marila Transport Oy on perustettu vuonna 1991 ja tällä hetkellä toiminnasta vastaavat pojat Joni ja Mika. Kokemusta, tietoa ja taitoa yrityksessä riittää vaativiin töihin.

Kaivinkoneita, kuormaajia ja kuljetuskalustoa on riittävästi tyydyttämään suurempikin kysyntä, toteaa Joni ja jatkaa: –Teemme erilaiset kaivinkonetyöt ja maanrakennustyöt sekä pyöräkuormaajatyöt ammattitaidolla ja nopeasti. Maa-ainesten seulontatyöt, mullan myynti ja valmistus ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaa. Multa tutkitaan Eviran laboratoriossa lannoitevalmistelain mukaisesti. Siitä on  saatavilla tuoteseloste. Yrityksen käytössä on mm. Finlay kaksitasoseula, jolla maa-aineksia seulotaan.

www.marila.fi
www.konekesko.fi
www.construction.newholland.com

Lue seuraavaksi