Uutiset

Työkoneet

Uusi Mitas ERL-50 -maansiirtorengas

Mitas 23.5R25 ERL-50

Mitas julkisti uusimman tulokkaan ERL-50 -maansiirtorenkaiden tuoteperheeseen Steinexpossa Saksan Hombergissa. Uusi koko on 23.5R25 ERL-50. Maailmanlaajuiseen myyntiin rengas tulee lokakuussa 2014. ERL-renkaita käytetään kaivoksilla kuormaajissa, puskutraktoreissa ja tiehöylissä. Mitas ERL-tuotesarjassa on 12 rengasvaihtoehtoa, joiden kuvion korkeus on 28-90 mm.

”Mitaksella on pitkä kokemus off-road -renkaiden valmistuksesta. Panostamme teollisuusrenkaiden ja erityisesti maansiirtorenkaiden valmistukseen, josta osoituksena myös tämä uusi vahvistus ERL-50 -sarjaan”, sanoo Andrew Mabin, Mitaksen myynti- ja markkinointijohtaja. ”Kaikki off-road -renkaat vaativat erityisen, juuri käyttötarkoitustaan varten suunnitellun kulutuspinnan ja pintakuvion. ERL-50 on suunniteltu kestämään kivisessä maastossa.”

Uusin tulokas ERL-maansiirtorengasperheeseen on 23.5R25 ERL-50. ERL-50 -rengas kestää erityisen hyvin viiltoja ja kulutusta uuden pintakuvion sekä renkaan runkoon ja puskureihin lisättyjen teräskoordien ansiosta. Tämä vyörengas on suunniteltu kestämään.

Koko ERL/ERD -rengaslinja koostuu vyörenkaista, joissa on teräsvahvisteinen runko ja puskurit. ERL/ERD renkaat soveltuvat myös uudelleenpinnoitukseen. Erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltujen pintakuvioiden ja toimivuutensa ansiosta nämä maansiirtokoneisiin suunnitellut renkaat vastaavat hyvin erilaisten off-road -olosuhteiden vaatimuksiin. Mitas ERL-renkaat on tarkoitettu kuormaajiin ja tiehöyliin, ja ERD-renkaat on suunniteltu kuljetuskalustoa (mm. pyöräkuormaajat, puskutraktorit, dumpperit, kaavinvaunut) silmällä pitäen.

Lue seuraavaksi