Uutiset

Työkoneet

Tuchel-harjat ja -lakaisukoneet pieneen ja suureen tarpeeseen

Tuchel on saksalainen vuonna 1991 perustettu yritys, joka valmistaa laadukkaita harja- ja lumityökoneita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Näitä koneita on myyty paljon sekä maatiloille että teollisuuteen. Suuren suosion saavuttanutta Tuchelia voidaankin maahantuojan AT-Machineryn mukaan ansaitusti kutsua harja- ja lumityökonevalmistajien markkinajohtajaksi Euroopassa.

Eco-harjat ovat Tuchelin valikoiman pienikokoisimpia harjoja. Näiden suosio on ollut vahvaa erityisesti maatalousyrittäjien keskuudessa. Eco-harjojen työleveydet vaihtelevat 1,35 metristä 2,6 metriin. Harjan halkaisija on 520 millimetriä.

Profi-Gigant -lakaisukone on suunniteltu isojen alojen tehokkaaseen puhdistamiseen. Harja soveltuu hyvin mm. lentokenttien, satamien, kierrätyskeskusten, rakennusten ja teollisuuslaitosten tarpeisiin. Saatavana on neljä eri työleveyttä välillä 2 600-3 500 millimetriä.

Profi-harjat ovat järeitä ja vaativaan käyttöön soveltuvia harjoja. Työleveydet vaihtelevat 2 metristä 2,8 metriin. Harjan halkaisija on 660 millimetriä.

Plus-harjat soveltuvat monipuoliseen ja vaativaan käyttöön. Tähän harjaan on mahdollista kiinnittää myös vesisäiliö ja kastelujärjestelmä. Plus-sarjan harjojen työleveydet vaihtelevat 1,35 metristä 2,6 metriin. Harjan halkaisija on 590 millimetriä

Trukkeihin ja pyöräkuormaajiin sovitettava Ideal 650 -lakaisukone on suunniteltu erityisesti teollisuuteen ja rakennuksille. Sen käyttöalueita ovat avoimet tilat, autojen pysäköintitilat ja rakennusten ympäristöt. Työleveyksiä on neljä; 1 300, 1 500, 1 800 ja 2 600 millimetriä.

Ideal-harjat soveltuvat erityisesti pölyttömään harjaukseen. Näitä harjoja käytetään usein parkkihallien ja sisätilojen siivoamiseen. Harjan V-kuvioinnin ansiosta tiukastikin kiinnittynyt lika irtoaa hyvin maasta.

AT-Machineryn Facebook-sivustollakin voi tutustua laajaan Tuchel-mallistoon.