Uutiset

Työkoneet

SNOW-LINE-lumiaurojen valmistus jatkuu

Vahva tuotemerkki SNOW-LINE on saanut jatkajan Mustasaaresta, Vaasan lähettyviltä. Lumiauroja ja combi-laitteistoja valmistaa nykyään Vikbyn teollisuusalueella sijaitseva konepaja JAST-Works. JAST-Works oli kehitellyt itse omaa lumiaura mallia jo ennen SNOW-Line kauppoja. “Oli hyvä saada oma tuote, jota voi valmistaa muiden teräsrakenteiden ohella”, kertoo yrityksen johtaja Tapio Majaharju. SL aurojen valmistuksen apuna on toiminut Raimo Viklund, joka on valmistanut kyseisiä tuotteita sen alkuajoista lähtien.

Tuotekehitystä

Vaikka tuote on ollut pitkään markkinoilla, sen kehittimen jatkuu. Kentältä tulleet palautteet otetaan huomioon ja kehityksen mukana mennään eteenpäin. Nykypäivänä polttoainekulutus on yksi asia missä halutaan säästää. “Olemme suunnitelleet uuden moottoriteille soveltuvan ja kevyemmän ”putkiaura” -malliseen lumiauran. Sen rakenne on yksinkertaisen selkeä ja se on kevyempi SL päätieauraan verrattuna”, toteaa Majaharju. “Myös jo olemassa olevia malleja on paranneltu, sekä muokattu ulkonäöllisesti komeammaksi”,  jatkaa Majaharju. 

SL tuotteisiin kuuluvat päätieaura, jousitettu taajama-aura ja kaksi erilaista moottoritieauraa. Lisäksi combi-laitteisto, joka toimii hiekoittimena sekä reunantäyttölaitteena. Tuotteet ovat tarkoitettu kuorma-autoihin, pyöräkuormaajiin ja traktoreihin. Kiinnitys valmistetaan työlaitteen mukaisesti.  Lumiauran työleveydet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Perusmitat ovat standardi teräpalojen mukaan 4600, 4300, 4000 ja 3660 mm. Teräpalat ovat saatavilla kovametallina ja kumivaimentimella varustetulla terällä. Edellä mainittu vaimentaa aurauksesta aiheutuvaa ääntä ja joustaa hieman tienpinnan mukaisesti hidastaen täten terän kulumista. 

SL tuotteille hiljattain rakennettuun jälleenmyyntiverkostoon kuuluu kolme työlaitemyyjää paikkakunnilla Kemi, Imatra ja Espoo. Tarkemmat yhteystiedot ja tuotetiedot löytyvät juuri avatuilla SL nettisivuilla www.snow-line.fi

Lue seuraavaksi