Uutiset

Työkoneet

Rocla Solid tarjoaa tehokkuutta ja turvallisuutta lastaustyöhön

Rocla Solid-perheen uutuus, TPX25 kiinteällä ajotasolla varustettu lavansiirtäjä vie lastaustyön tehokkuuden uudelle tasolle. Suomessa suunnitelluissa ja valmistetuissa Solid-trukeissa on aina vankka, äärioloissa testattu ja suojattu rakenne, aiempaa vähemmän kuluvia osia, alhainen energiankulutus ja kierrätettävät osat. Trukkien uudet ominaisuudet pidentävät käyttöikää, vähentävät huoltotarvetta ja alentavat kustannuksia.

Solid-perheen uusin tulokas, TPX25-lavansiirtäjä kiinteällä ajotasolla on suunniteltu tehokäyttöön myös pidemmillä siirtymillä. Trukin maksimiajonopeus 12 km/h ilman kuormaa ja 2500 kilon maksimikuljetuskyky lisäävät lastaustyön tehokkuutta jatkuvassa käytössä.

TPX25-lavansiirtäjän sähköinen ohjaus ja ergonominen, poikittainen ajoasento lisäävät turvallisuutta ja tehokkuutta.  Roclan m1-ohjauspyörää voidaan käyttää useilla eri otteilla kuljettajan mieltymysten mukaisesti. Ohjauspyörän asento ja korkeus on helppo säätää erikokoisille kuljettajille sopivaksi. Poikittainen ajoasento taasen helpottaa ajamista molempiin suuntiin rasittamatta kuljettajan selkää ja niskaa. Hyvin muotoillut ja pehmustetut sivuseinät ja selkätuki lisäävät ajomukavuutta ja suojaavat kuljettajaa ulkopuolisilta iskuilta.

Käyttäjä voi säätää koneen nopeutta, kiihtyvyyttä ja jarrutusta käyttökohteen mukaisesti kahden esiohjelmoidun asetuksen avulla, mikä kasvattaa työympäristön turvallisuutta. Myös kokemattoman kuljettajan on helppo käyttää trukkia valitsemalla energiaa säästävä, rauhallisempi toiminta-asetus. Markkinoiden korkein haarukoiden nostokorkeus, 220 mm, helpottaa lavansiirtoja jyrkilläkin rampeilla sekä autojen purkua ja lastausta epätasaisilla alustoilla.

Solid-lavansiirtäjien edistykselliset ominaisuudet, kuten suojattu runko ja vedenpitävät sähköistykset estävät lian, pölyn ja kosteuden pääsemisen koneen sisälle. Akkutilaan sopivat standardiakut, mikä laajentaa erimerkkisten ja kapasiteetiltaan erilaisten akkujen käyttömahdollisuuksia. Teräskannella varustettu suljettu akkutila suojaa akkua iskuilta pidentäen sen käyttöikää.

Lue seuraavaksi