Uutiset

Kuljetuskalusto

Onko rakkautta ilmassa?

Konepörssi aloittaa keväällä uuden ohjelmaformaatin ”Kuljettajalle Kumppani”, jossa haetaan auto- ja koneenkuljettajille elämänkumppania. Jo pitkään televisiossa pyörinyt Maajussille Morsian -ohjelma on puolueellinen ja syrjivä, sillä yksinäisiä, hyvästä parisuhteesta haaveilevia ihmisiä on muissakin ammattiryhmissä. Konepörssi päätti tarttua asiaan ja puolustaa omaa lukijakuntaansa.

Hei sinä siellä, oletko yksinäinen, puuttuuko elämästäsi lämpö ja läheisyys? Jättääkö Amor toistuvasti taikasauvansa heiluttamisen väliin sinun kohdallasi? Onko tylsää kotiutua työpäivän jälkeen tyhjyyttään kumisevaan kotiin syömään mikrossa lämmitettyä maksalaatikkoa?

Jos vastasit edes yhteen edellä mainittuun kysymykseen kyllä, olet etsimämme henkilö. Juuri sinä siellä, sinä rakkautta ja parisuhdetta etsivä ihmispolo.

Aloitamme Youtubessa-julkaistavan ohjelmasarjan, jonka perimmäinen tarkoitus on tuoda yhteen lemmestä ja antoisasta parisuhteesta unelmoivia ihmisiä. Ja koska kyseessä on Suomen raskaan kaluston ammattilaisten Konepörssi, rajaamme osallistujia juuri otsikossa kerrotun ammatin mukaan.

Jos nyt ajat työksesi vaikkapa rekkaa tai maansiirtokoneita, voit ilmoittautumalla mukaan ehkä pian ohjastaa vaaleanpunaista kanoottia rakkauden laineilla. Jos itse et uskalla mukaan tai elät jo parisuhteessa tai parissa suhteessa, mitä jos tekisit palveluksen jollekin lemmenkipeälle ystävällesi.

Tarvitsemme aluksi jokaiselta rakkautta janoavalta ratin- tai vipujenvääntäjältä lyhyen esittelyn, jonka perusteella valitsemme osallistujat. Kun kaikki hyväksytyt on tiedossa, saapuu toimittajamme tekemään videon julkaistavaksi Youtubessa. Asiantuntijana kumppaninetsintäkarkeloissa tulee toimimaan kolme kertaa eronnut kokemusparisuhdeasiantuntija Kari Kukkola.

Kerro siis itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet? Tiivistä myös toiveesi tulevan kumppanin suhteen. Huumorin kukkaa ei kannata unohtaa. Voit toki laittaa myös videoviestin. Esittelyt pyydämme laittamaan Konepörssin Facebook-sivujen kautta yksityisviestinä Messengerillä. Jos rohkeutta riittää, voit toki tehdä aloitteen myös tämän jutun linkin kommenttirivillä Facebookissa. Asiattomat viestit poistetaan. Olemmehan tällä kertaa rakkauden asialla.

Konepörssi neuvottelee parhaillaan myös yhteistyöstä usean eri maan ammattilehtien kanssa aina Australiaa ja Etelä-Afrikkaa myöten. Joten jos flaksi käy, saattaa kumppani löytyä kauempaakin kuin naapurikylästä.

Konepörssi toivottaa onnea kaikille haasteeseen tarttuville.