Uutiset

Työkoneet

Novatron laajentaa

Pirkkalalaisen Novatron oy:n kasvu on huimaa. Yritys rakennuttaa lyhyen aikavälin sisään jo toiset uudet toimitilansa työntekijämäärän kaksinkertaistuttua parissa vuodessa. Yhtiön nykyiset toimitilat valmistuivat keväällä 2017 ja yritys on jo nyt tehnyt kaupat seuraavien tilojen rakentamisesta. Novatron kehittää ja valmistaa 3D-koneohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin ja on alansa huippuosaaja myös Suomen rajojen ulkopuolella. Infrarakentamisen digitalisaatio on vauhdittanut yrityksen kasvua ja uuden työnvoiman tarve on jatkuva. 

”Kilpailu alan tekijöistä on kova ja haluamme saada joukkoomme huippuosaajia. Siksi haluamme panostaa työntekijöihimme ja osa tätä kokonaisuutta on tarjota työntekijöillemme nykyaikainen ja viihtyisä työympäristö”, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Tervahauta sanoo.

Meijou oy:n Novatronille suunnittelemat ja rakentamat toimitilat Pirkkalan ohitustien varressa. Tilat valmistuivat keväällä 2017

Novatronin nykyiset toimitilat Pirkkalan Vähä-Vaitissa ovat koltaan noin 2 600 neliömetriä, mutta yrityksen huiman kasvuvauhdin takia tilat ovat jääneet jo pieniksi. Uudet tilat tulevat sijoittumaan toiselle puolelle Jasperintietä, kivenheiton päähän nykyisestä toimipisteestä. Uudet toimitilat tulevat olemaan kooltaan yli 3 000 neliömetriä ja niiden

Meijoun projektijohtaja Juuso Järvelä (vas.) ja Novatronin toimitusjohtaja Jukka Tervahauta tyytyväisinä sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

suunnittelussa varaudutaan jo valmiiksi mahdolliseen jatkolaajentumiseen. Tilat mahdollistavat yrityksen tarvittavat lisärekrytoinnit, sillä nykyisellään pieneksi jääneet tilat ovat yrityksen kasvun hidaste. Yritys tulee panostamaan jatkossa vielä enemmän vientiin ja tästä johtuen tarve uudelle työvoimalle on kova.

Uudet tilat rakentaa Meijou oy joka on toteuttanut myös Novatronin nykyiset toimitilat. 

”Päädyimme valitsemaan Meijoun, sillä olemme tyytyväisiä nykyisiin tiloihimme ja yhteistyöhömme. Uskomme, että yhdessä pystymme toteuttamaan laadukkaat ja hienot tilat, joissa nykyiset ja tulevat työntekijämme viihtyvät. Uusien tilojen myötä luomme noin 100 uutta työpaikkaa,” Tervahauta kommentoi.

Meijou oy on tamperelainen rakennusliike jolla on tällä hetkellä työnalla muun muassa DHL:n uusi logistiikkakeskus Pirkkalaan sekä SIM Finland oy:n uudet toimitilat Ylöjärvelle.

Novatronin uusien toimitilojen on määrä valmistua kesällä 2020. Tilojen valmistumisen jälkeen Novatron jatkaa toimintaa uusien tilojen lisäksi myös nykyisissä tiloissaan.

Novatron Oy:
• Suomalainen digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija
• Perustettu 1991
• Liikevaihto 2018 : 17 milj. €
• Henkilöstö: noin 100
 

Meijou Oy:
• Tamperelainen rakennusliike, erikoistunut toimitilarakentamiseen
• Perustettu 2015
• Liikevaihto 2018: 17,2milj. €
• Henkilöstö: 20
 

Lue seuraavaksi