Uutiset

Työkoneet

Nimitysuutisia Lännen Tractors Oy

Lännen Tractors Oy:lle uusi aluemyyntipäällikkö Ouluun.

Jari Järvinen (45) on nimitetty aluemyyntipäälliköksi Lännen Oulun toimipisteeseen 24.6.2019 alkaen. Jarilla on 15 vuoden kokemus autoalalta automyyjän ja myyntipäällikön tehtävistä Oulun talousalueella. Jari siirtyi Lännen Tractorsille Autovarustamo Van Center Oy:stä, jossa hän on myyntipäällikkönä vastannut hyötyajoneuvojen varustelujen B to B -myynnistä ja -markkinoinnista Pohjois-Suomen alueella.

Camilla Kulmala Lännen MCE:n Group Business controlleriksi:

KTM Camilla Kulmala aloittaa Lännen MCE-konsernin Business Controllerina. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisen konsernin taloushallinnon controller-toiminnoista, sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, raportoinnista ja rahoituksesta. Hän on työskennellyt em. tehtävissä HappyOrNot-konsernissa. Ernst & Young -tilintarkastusyhteisössä hän oli vastuussa yhtiöiden tilintarkastuksesta ja niiden johtamisesta. Camillan päätehtäviä konsernissamme ovat raportoinnin sekä ennustamisen kehittäminen ja osallistuminen konsernin kehityshankkeisiin.

Camillan myötä taloushallinto vahvistuu ja Lännen MCE pystyy tukemaan liiketoimintoja ja koko konsernin tarpeita entistä tehokkaammin. Camilla työskentelee yhdessä konsernin eri yhtiöiden taloushallinnon ja liiketoimintojen kanssa ja raportoi talous- ja henkilöstöjohtaja Marke Tyrväiselle. Hänen työpaikkansa on Tampereella ja hän aloittaa työssään elokuun alussa 2019.

Lue seuraavaksi