Uutiset

Työkoneet

Manitoun suosikkimallit uudistuivat

​Manitou on uudistanut keskikokoisten kurottajien mallistonsa 7-10 metrin/3 000 kilon luokassa. Uudet MT 733 Easy, MT 933 Easy ja MT 1033 Easy korvaavat suositut MT 732/932/1030 Easy -mallit.

Valmistajan mukaan uuden vähäpäästöisen (Stage V) moottorin ja parannetun voimalinjan ansiosta maksimi ajonopeus on nyt 35 kilometriä tunnissa. Samalla jarrujen tehokkuutta ja tunnokkuutta on parannettu. Kapasiteettia on myös lisätty, nyt kaikkien kolmen mallin maksiminostokyky on 3 300 kiloa. ”Suorituskyky on kaiken kaikkiaan erinomainen koneiden kompakti koko huomioiden”, kertoo Suomen maahantuojan MN-Lifttek Oy:n tiedote.

Rakennusyrityksillä ja konevuokraamoilla yleiset 7-10 metriset Manitou MT-kurottajat tunnetaan helppokäyttöisinä, luotettavina ja monipuolisina koneina.

MN-Lifttek on toimittanut ensimmäiset uudensarjan koneet asiakkailleen syksyn aikana. Nyt myyntivarastoonkin on saatu muutama uutuusmalli: MT 933 Easy sekä MT 1033 Easy. Koneisiin voi käydä tutustumassa Lifttekillä Vantaalla osoitteessa Pihkalantie 4.

Lue myös: Mustang on nyt Manitou.

 

 

Lue seuraavaksi